| PlayerE7 a întrebat:

Salut TPU! As vrea sa ma apuc de sala pentru a pierde din greutate, însă pe lângă faptul ca trebuie sa iau un abonament si sa merg la ea, habar nu am ce presupune asta. Ceva sfaturi, relatări ale primei voastre experiențe, poate un program de exercitii, va rog luminați-ma! Si mai adaug la aceasta nepricepere a mea în ale sportului si o mare anxietate in ceea ce privește interacțiunea cu oamenii.

3 răspunsuri:
| Whitesnake99 a răspuns:

Daca esti absolut 0 barat, esti pe dinafara complet si nu ai mai avut niciun contact cu sportul in general, iti recomand sa iti iei un antrenor personal. Eu asa am facut la 16 ani si m-a ajutat foarte mult, ba chiar a fost unul dintre cei mai frumosi ani pentru ca imi era mai mult decat un partener de antrenament dar si un prieten foarte bun de la care am invatat si multe despre viata in general, nu numai sala. Dupa un an de zile am renuntat la el din alte motive, dar stiam deja sa ma antrenez singur si sa mananc. Am ramas prieteni insawinking

| costicj a răspuns:

În situația în care nu dorești un antrenor, costuri sau program mai puțin flexibil, recomand acest canal:
https://youtube.com/user/GravityTrainingSol
Conține absolut tot ce este nevoie, pe bază de studii. O săptămână de research și pus pe foaie informațiile necesare pentru a fi mai ușor de legat, și totul devine simplu. Restul e să ai motivație.

| Manu-Ella_Manuela_1977 a răspuns:

Pentru a pierde din greutate nu este indicata sala în primul rand pe eMAG exista o? costa 45 RON scrisa de Antony William (este un medium medical) în 30 zile slăbiți garantat plus ca explica și despre fiecare boala în parte și cum sa tratați anxietatea.
Sa va fie cu folos?