| Stefann777 a întrebat:

Astazi m-am masurat, cantarit, etc...si am 1, 70m inaltime, 74kg, 100cm la piept, 82cm in talie, 100cm la fund. Stiu ca teoretic sunt supraponderal, dar sunt destul de indesat, dar totusi as vrea sa mai slabesc. Care sunt exercitiile cele mai bune?
sala (culturism, cresterea masei musculare), alergatul sau mersul pe bicicleta? Vreau sa nu-mi afecteze cresterea, iar daca aveti si alte sfaturi, nu ezitati sa le spuneti. Evident, dau funda pentru un raspuns bun, multumesc!

Răspuns Câştigător
| SeysM01 a răspuns:

Cunosc situatia, eu am 1.80 si 83 de kg, asta de cand am inceput "8 min abs" http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc usor usor vei putea sa duci tot antrenamentul, si slabesti foarte mult, si inca o chestie, bea lapte! iti trece pofta de mancare;)

2 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Sala nu inseamna culturism. Pentru slabit poti alege ce vrei tu, dar cel mai important lucru este dieta. e esential sa controlezi numarul de calorii pe care le consumi daca vrei sa slabesti

| EdwardTeach a răspuns:

Alergatul ar fi cel mai recomandat şi nu afectează creşterea nicidecum. Şi mersul pe bicicletă are cam acelaşi efect. Creşterea masei musculare nu are legătură cu slăbitul, doar să faci exerciţii până nu mai poţi şi apoi să nu mănânci nimic, lol.