| Razvy12 a întrebat:

Salut Tpu.Boxul te ajuta in vuata de zi cu zi? daca in viitor vreau sa imi gasesc cv de lucru o sa fie de folos? sau nu neaparat in munca in general boxul te ajuta? si ma refer cand o sa termin sc, faculatate etcbig grin?

Răspuns Câştigător
| MioaraParalescu a răspuns:

Si sa stii ca boxul este printre putinele sporturi care chiar te ajuta intr-o bataie de strada!
Ca zic aia cu artele martiale ca faci nu stiu ce procedee bla bla bla intr-o bataie de strada n-ai timp de asa ceva.
In schimb tu stii sa tii garda, stii cum sa lovesti, si lovesti mult mai tare decat o persoana obisnuita si ai si reflexe mai bune.
Plus de asta este un sport minunat!

9 răspunsuri:
| alexclaudiu2003 a răspuns:

Nu prea, este un sport care ajuta la sanatatea organismului dar daca incepi sa incasezi pumni in cap nu prea mai ajuta, daca vrei sa te angajezi la o firma de paza este bun

| Miki280 a răspuns:

Eu cred ca o sa te ajute mai ales in viata de zi cu zi deoarece te invata cum sa te autoprotejezi, si in cariera te poate ajuta depinde in ce domeniu, dar consider ca oricine apreciaza un asemenea sport indiferent de ce profesie iti alegi.

| XxGaMeRUlTaUXx a răspuns:

Man aici e numai cum crezi tu stii boxul ca si wrestlingul este mortal eu am practicat boxul acum multi ani si eram chiar foarte bun dar m-am lasat uite ce sa iti spun ca sa nu zici iote ce bulan vb ca prostu degeaba ok.Boxul de ajuta la golaniile dp strada aici daca vine un smecher pe la tine si zice bagamias dregeamias. etc ce injuraturi ce ce amenintari mai stiu eu asta e ii dai croseu si amin chemi politia boxul chiar si karatele trebuie sa fie folosit in moduri de aparare sper ca te-am ajutat salut

| Juniors_Gramada_1994 a răspuns:

Nu. o sa iti afecteza sanatatea

| MioaraParalescu a răspuns:

Evident ca te ajuta!
Atat psihic cat si fizic.
Iti da mai multa incredere in tine, si inveti sa te si aperi de unul singur.
Iti recomand sa te apuci cat mai curand
Bafta!

| Razvy12 explică (pentru MioaraParalescu):

Practic deja box am deja 1 an si ceva si nu vreau sa ma las si de aceea am intebat big grin

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Razvy12):

Nici sa nu te lasi!happy
Bafta!

| Droghh a răspuns (pentru Razvy12):

SAlut. nu te supara... ai zgarciul de la nas rupt?

| Termopile a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Bai fratele meu într-o luptă de stradă dacă folosești doar pumni mănânci bataie la greu trebuie să ști să lupți și cu picioarele, dacă dai doar cu pumni nu faci nimic, la box lupți ca un handicapat, ai picioare da degeaba ti le-a dat Dumnezeu că la box nu faci mai nimic cu ele. A da și mai e ceva la bix lupta se duce aproape de adversar, la karate, Taekwondo și alte sporturi distanța dintre luptători e mai mare, pe stradă nu e bine să stai aproape de adversar că daca scoate agresorul un cuțit dacă ești aproape de el ești mort in schimb dacă stai la depărtare de 1-1.2 metri de el nici nu ajunge să îți ia gatul, plus ca un luptător de karate / Taekwondo e foarte rapid cei drept nu are atâta forță de lovire dar e mai rapid și in stradă viteza bate forța in ring e invers dar contează mai mult pe stradă decât in ring.