| Thesinger1 a întrebat:


Caut o rezolvare la problema mea.
Am jucat la sala.Eu eram fundas.Intru bine, dar la pase stau prost.Cand am mingea la picior dau pase gresite si as vrea sa driblez dar nu imi iese.Stau prost la pase si dribling.
Help!
O funda nu ajunge celui care ma ajuta sa joc mai bine.

Răspuns Câştigător
| Crissu988324 a răspuns:

Daca esti genu ..barbar si esti bun in aparare la mingile la cap si din astea ca puyol pai atunci cred ca ar trebui sa te rezumi la a fi fundas dar genu capitan,si ar trebui sa incerci sa stapanesti pasa lunga,pentru ca e evident ca esti nervos cand ai mingea la picior si te ataca cineva,sau poate doar esti emotiv si te pierzi cu firea de aceea dai pase gresite, dar lucreza aspectul asta. Uite incearca sa dai pase numai cu latu la siguranta si joaca mereu aproape, nu te complica dar daca nu te poti abtine invata scheme simple dar utile uitate la faze fundasi pe net sa vezi cum rezolva ei problemele, cat despre pase, trage o linie cu creta pe strada de vreo 6 -7 metri si incearca sa dai drept exerseaza si ai sa reusesti!

| Thesinger1 explică (pentru Crissu988324):

Varianta a doua este a mea.Am sa ma uit la ce fac fundasii mari.

| Sseshomaru a răspuns (pentru Thesinger1):

Uita-te de exemplu la pique,david luiz, hummels, daca vrei fundasi tehnici sau kompany, thiago silva, barzagli fundasi in adevaratil sens al cuvantului!

| Crissu988324 a răspuns (pentru Sseshomaru):

Pique tehnic? Mother of god laughing) Mai bine pune acolo Ramos, ca ala a jucat lateral, are ceva tehnica.

| Sseshomaru a răspuns (pentru Crissu988324):

Ba sincer se vede de la o posta ca tu nu ai nicio legatura cu tehnica si esti cam outsider cu fotbalul, eu tin cu real madrid, dar pana si eu fan al realului spun ca-i mai bun pique, tu probabil nu prea ti cu barsa da nu poti sa spui asa cevalaughinghai sa fim seriosi e mai bun per total ca fundas cu asta sunt de acord da mai tehniclaughingramos are o medie de 4-5 cartonase rosii pe sezonlaughing.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practica tata.practica.si simtul mingii la picior.Dobrin gascanul spunea despre un arbitru; nu are el fotbal in cap, cat am eu in varful pantofului.deci vezi driblinguri si incearca-le.

| LimonadaBaa a răspuns:

Uite, eu iti zic ce mi-a zis antrenorul meu cand m-am dus prima data la antrenament.Incearca sa ai 2-3 variante de pase inainte de a primi mingea, si eu era la fel ca tine, bun in aparare dar prost la pase.