Întrebare recomandată | Ilie_Robert_1991 a întrebat:

Ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc?

Răspuns Câştigător
| JoleneSth20 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi să mănânci fructe și legume în stare crudă, gen Raw Vegan. Elimină din alimentaţie zahărul, făinoasele și grăsimile. Crede-mă, funcţionează! Secretul e să continui așa, fără mici excepţii. E vară, ai atâtea la îndemâna. Plus vreme frumoasă de alergat. Alimentaţia înseamnă undeva la 90% din procesul de slăbire. Vreau să încep și eu un nou,, regim". Dacă vrei vreun sfat bazat pe experienţe reale îmi poţi scrie și te ajut cu cea mai mare plăcere. E bine ca și cei de lângă tine să te susţină psihic.

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Sa vezi ce foame o sa aiba de lup plus ca i va scadea masa musculara, chiar sunt curios cum va reactiona organismul lui, nu e rau sa mance fructe si legume dar ele nu tin de foame mereu o sa te gandesci la a manca ceva, un snitel pe zi nu-i ceva rau plus low fat adica lacatate

| JoleneSth20 a răspuns (pentru RAY):

Nu ţin de foame pentru că așa crezi. Ești doar obișnuit cu mult și degeaba. Să vezi când ţii,, post'' negru vreo 14 zile ce înseamnă foame ADEVĂRATĂ.

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Da si pierzi masa musculara si sa vezi ce cool va fi cand iar manci normal, as vrea eu sa te vad dupa 8 ore de munca ca manci un mar, in fapt cei care adopta o dieta low carb renunta mult mai rapid ca cei care adopta o dieta low carb de ce? pentru ca proteinele tin de foame, una e sa manci un snitel alta e sa manci un mar

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Ce chef de viata mai ai cand esti in foamete permanenta?

| JoleneSth20 a răspuns (pentru RAY):

În primul rând acesta este un stil de viaţă, nu un regim alimentar sau o dietă.
În al doilea rând, cele mai multe boli și afecţiuni provin din alimentaţie. Carnea roșie este foarte dăunătoare organismului, lactatele nu sunt recomandate pentru adulţi. Știinţa a evoluat enorm de mult, ne este foarte ușor să ne documentăm și să vedem riscurile la care ne expunem.

| JoleneSth20 a răspuns (pentru JoleneSth20):

Foarte mult chef! Ţi-o spun și din experienţa mea, și din experienţa celor ce au încercat.

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Hai serios lacatatele nu sunt recomandate spune asta si celor care consuma lacatate, ai mers la sat vreodata? cat bolii au aia? spui ca cica nu e sanatos desi toti care bea patesc ceva nu? carnea rosie este daunatoare? carnea rosie este daunatoare ca si dulciurile daca manci prea multe se depun ca grasimi si provoaca bolii, numai vorbi de stiinta afirmand asa ceva, stiinta nu spune ca lactatele sunt rele sau ca carnea rosie e rea in fapt lacatele sunt sanatoase iar carnea rosie de care? vrei sa spui ca somonul este rau pentru sanatatea atunci cum francezi sunt sanatosi desi au o dieta bogata in grasimi? de ce dieta mediterana este recomandata? carnea de vanatoare este rea? carnea de miel? ca tot vb de post pai nu in biblie se vb de sacrificarea mieilor?

| JoleneSth20 a răspuns (pentru RAY):

Putem să ne contrazicem așa la nesfârșit. Dacă tu crezi că părerea ta este mult mai susţinută de un simplu fapt că,, așa am fost învăţat, așa am fost crescut'' faţă de nenumăratele studii și documentare realizate de mari Universităţi (cum ar fi cea de la Harvard, renumită pentru asta), este strict problema și limitarea ta.

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Da-mi un singur doc de acolo care dovedeste ceea ce scrii tu acolo, eu nu am limite in cunostere, astept doc ala cu dovezi stiintifice

| JoleneSth20 a răspuns (pentru RAY):

Și da, vorbesc de acea carne de vânătoare, de miel și ce mai vrei tu. Acea,, concentraţie de celule moarte intrate în putrefacţie''. Poftă bună! happy

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Te-ai laudat cu multe documentare sa inteleg ca ai mintit, scrii tampeni auzi celule moarte intrate în putrefacţie e clar ca habar nu ai de stiinta, nu minti ca stiinta isi sprijina aberatile, hai cu documentarele ca sunt curios sau ai mintit?

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Scrii aiureli fi atent http://edition.cnn.com/......index.html
Eating the Mediterranean diet may lead to a longer life
da dieta asta mediterana prelungeste viata nu ce scrii acolo

| JoleneSth20 a răspuns (pentru RAY):

Dacă este cum spui tu, că nu ai limite în cunoaștere, puteai foarte bine să dai un simplu search pe Youtube, fără să aștepţi link-uri,, avizate''.
Nu am dat click pe cel de la,, sfatul medicului'', dar sunt convinsă că sunt enumerate DOAR proprietăţile care, în comparaţie cu riscurile, sunt ineficiente.
Și eu aș putea să te conving în legătură cu, dau un exemplu, grapefruit-ul. Să-ţi spun ce proprietăţi minunate are, vitamina C din abundenţă și minerale vitale. Când, ca risc, în combinaţie cu anumite medicamente acesta poate deveni toxic.
Înţelegi unde bat? Asta e tehnica ta, înţeleg. Această discuţie nu-și mai are rostul. O seară plăcută!

| RAY a răspuns (pentru JoleneSth20):

Macar recunoaste ca ai mintit, pe naiba tu nu ai fi dat un doc ai mintit, omule minciuna are picioare scurte

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai multe proteine,carne asta tine de foame, legume, fructe, lacate low fat, renunta la dulciuri si alte minuni, conteaza caloriile pana la urma indiferent de ceea ce manci

| andrabella a răspuns:

Problema este ca nu prea trebuie sa mancam ma includ si eu in asta. eu din ce stiu trebuie mai mult fructe si legume... restul cam scoase din alimentatie.

| Anooonimmm21 a răspuns:

Daca vrei sa tii o dieta cauta pe Facebook "dieta rina de 90 de zile". E un grup, si vezi acolo despre ce este vorba