| Done_Mihai_1994 a întrebat:

Salut TPU ce sfat îmi dați sa mă las de pariuri sportive?

Răspuns Câştigător
| dororo a răspuns:

Gandeste-te la viata ta... gandeste-te ca castigi o suma de bani. si apoi? crezi ca vor tine? nimic nu tine pe lumea asta. nici bani nici viata... daca castigi poti sa te dai mare smecher dar cui ii pasa? ^ ^

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E oarecum simplu, desi foarte greu de facut.
De cit timp joci? Daca ai mai mult de sase luni, si ai facut-o macar saptaminal, e bine. Ai o statistica in spate. Priveste la citi bani ai bagat. Concret, cate milioane ai bagat in pariuri. Si priveste la citi bani ai scos, la citi ai cistigat. Sunt sigur ca ai pierdut destul de serios, ca multi altii de altfel, altfel toate acele firme de pariuri ar da faliment. Ele cistiga pe pierderea celor ca tine, e o constanta pe care tu trebuie sa realizezi din ce ai jucat pana acum. Ce te tine insa sa joci in continuare, si pe asta mizeaza cei cu pariurile, e speranta ca cindva vei reusi sa cistigi foarte mult. Insa nu e o speranta realista, chiar de o vei face cindva, vvei fi bagat probabil atitia bani incit cistigul nu va depasi suma investita. Sansa sa fie mai mare cistigul e si mai mica.Mai bine "pierzi" bani bagindu-i la o banca, si sa ii scoti pestecitiva ani, la o suma oarecare, in citiva ani se va face o suma frumusica ca cistig. (50 de lei pe luna inseamna 600 pe an, iar in cinci ani ai avea deja 3000 de lei in cont!). Daca la pariuri ai sanse foarte mici sa cistigi asa, bagatul banilor de pe pariuri la banca iti vor aduce un cistig sigur 100%. Doar ca peste citiva ani. Dar la fel probabil cala pariuri, daca va veni cistigul cumva.
Incearca sa realizezi toate acestea, si poate vei gasi motivatia necesara sa te lasi de acest "sport". Succes!

Bula
| Bula a răspuns:

Fa-ti un registru de casa personal, dedicat doar jocurilor.
Inregistrezi in el toti banii platiti de tine pentru pariuri (intr-o coloana de "cheltuieli", inclusiv costurile de deplasare, iar in cealalta coloana sumele castigate).

Periodic (dupa fiecare luna, trimestru, semestru, an) aduni sumele din coloana de "cheltuieli" si de "castiguri" si le faci diferenta.
Daca cheltuielile sunt mai mari decat castigurile, atunci gandeste te: cine a castigat din banii TAI si CE PUTEAI FACE cu banii cheltuiti pentru jocuri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un pistol cu un singur glont. Pac!

| TeoCata1804 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doua, posibil sa rateze.

| christall a răspuns:

Cand iti vine sa te duci, sa te inchizi in casa.

| ibaal a răspuns:

Ce sfaturi sa iti dam?! Tu o sa faci tot cum vrei tu!
Pune-ti in cap sa te lasi si aia e!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ibaal):

Dreptate ai el oricum a pus la mișto intrebarea ca nu este dispus sa faca schimbări, se plînge aici dar daca i ai spus ce trebuie sa faca face? Nu.

| Adi88 a răspuns:

Daca nu poti sa te lasi, incearca sa pariezi sume ff mici ca sa nu ti para rau

| Done_Mihai_1994 explică (pentru Adi88):

Pai chiar sume mici joc

| debarasator63 a răspuns:

Am vazut oameni care au ajuns la faliment din asta, dar stiu cativa care din asta traiesc. Tu hotarasti ce vrei sa faci.

Întrebări similare