|

Salut TPU, cei care faceti sala de cate ori e bine pe saptamana sa fac brate? Multumesc, dau funda

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Incepator-intermediar-avansat? Alimentatie?
Natural; medicatie?

| a răspuns:

Sincer avand in vedere la cate grupe de muschi poti lucra daca tu vrei sa-ti lucrezi doar bratele poti baga 1 zi brate cu gantere+bara z/1 zi poti folosi restul de aparate din sala pentru brate+scripete+flotari la bancuta(crede-ma la astea chiar simti cum lucreaza muschiul)
dar sa fim sinceri nu poti baga mai mult de 2 zile numai brate laughing

| a răspuns:

Economiseste banii pentru ca o sa ai nevoie de ei mai incolo in viata.Nu trebuie dai banii pe un abonament la sala ca sa lucrezi. Daca esti in crestere, poti sa-ti indoi oasele de la greutatile mari. Poti sa lucrezi acasa, in fiecare dimineata, exercitii pe care le poti gasi pe internet. Flotarile sunt cele mai bune exercitii pentru brate.Iti recomand sa lucrezi si ceilalti muschi pentru a exista un echilibru. Genoflexiuni pentru picioare, abdomene, extensii pentru spate, gasesti aplicatii pe telefon care ofera o gama larga de exercitii. Sa ai, de asemenea, o alimentatie corespunzatoare, bogata in fructe, legume si CARNE. Sa nu pierzi mult timpul cu aceste activitati fizice, minim 10-20 minute, pentru ca viata este scurta si timpul este foarte pretios. De asemenea, nu conteaza aspectul fizic la o persoana, ci ce este inauntrul acesteia. Sanatate!

| a răspuns (pentru Gigi777):

Ai ABERAT complet!

1. Flotarile lucreaza 70% piept si doar 30% brate (triceps si deltoid anterior). Biceps nu lucreaza DELOC, ca fapt divers.

2. Exercitii pentru masa musculara dimineata, cand esti in STARE CATABLICA? Dimineata faci cel mult cardio.

3. Pentru spate, pe langa "extensii" (care sunt ineficiente) ai: tractiuni, ramat, indreptari (probabil cel mai complet exercitiu)

4. Un amarat de abonament la sala inseamna ca faci "economie"? Banii aia ii dai la o iesire seara la restaurant.

Daca nu stii NIMIC, nu-ti mai da cu parerea.

| a răspuns (pentru Cosmin86):

Partea mea preferata a fost aia ca isi indoaie oasele de la greutati big grin

| a răspuns (pentru AnastasiaK):

laughing