| Marcu_Stefan_2001 a întrebat:

Cum as putea sa cresc în masa musculara? Ce sa mănânc, ce exerciții sa fac? As dori sa fac asta acasă... Ar fi bune niște gantere?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa ai o dieta bogata in proteine =asta e clar, si sa faci culturism, uite un program https://www.google.ro/......ps?/search

este stiintific si il poti face acasa, iti explica totul

| Cosmin86 a răspuns:

Muschi acasa = aberatie de copii mici si firavi.

| Paul754880338 a răspuns:

Ai nevoie de ceva mai multe informatii decat ar putea fi scrise aici. Sigur insa ai nevoie de o masa la fiecare 3 ore nu neaparat proteina, la fel de importante sunt si grasimile si glucidele. Ai nevoie de un pic mult decat niste gantere. Deci, cred ca mergand la sala vei afla mai multe raspunsuri. Asta este drumul, nu cauta alta scurtatura, chiar daca iti doresti foarte tare sa pui ceva masa musclara pe tine. Incepi prin a iti face abonament la o sala si du-te regulat acolo.

| cristiww a răspuns:

Ca "necunoscator" daca te antrenezi acasa nu vei obtine mare lucru. Ar fi cazul sa mergi la sala.
Daca totusi vrei sa faci acasa, trebuie sa te gandesti la o investitie de viitor in haltera, discuri, gantere, cadru pentru tractiuni. Daca faci o socoteala, ai sa vezi ca te costa mai mult decat abonamentul la sala pe 1-2ani, iar exercitiile vor fi limitate.
Ce sa mananci e simplu: inveti sa iti calculezi caloriile si mananci suficiente calorii si multe alimente bogate in proteina.
Exercitii in functie de dotari, mai intai cumpara-ti ceva de "ridicat" si mai vorbim dupa