| Alex11_8872 a întrebat:

Cum pot sa invat sa joc fotbal binisor intr-un timp mai scurt? Ceilalti prieteni ai mei joaca fotbal mult.mult. mai bine decat mine, e drept nici eu nu stiu sa joc bine fotbal, dar chiar ma pasioneaza fotbalul, si as vrea sa joc si eu bine...macar asa si asa.Va rog dati-mi cateva sfaturi! Dau fundita la un raspuns bun.

Răspuns Câştigător
| gabyslk_7182 a răspuns:

Poi alex, bine ar fi sa incepi cu pasele...sunt chiar importante! Te antrenzi cu un vecin gasesti tu pe cineva, dupa care suturile, stopurile! Oricum mult antrenament sau daca spui ca te pasioneazamergi la un club de fotbal! Sper ca te-am ajutat si nu uita...MULT antrenament! FUNDA?

1 răspuns:
| Earthquake a răspuns:

Depinde de inaltime si greutate. Daca ai o greutate care corespunde inaltimii tale inseamna ca dispui de o mobilitate foarte buna si ai mari sanse sa iti stabilesti inca de la inceput cateva calitati. Eu zic ca mai bine ti-ai gasi un partener alaturi de care sa alergi cel ptin 1 ora/zi, si alaturi de care sa legi ceva pase si driblinguri. Daca faci asta 3-4 zile/saptamana, ai mari sanse sa inveti mingea.