| Alex54679 a întrebat:

Daca execut exercitiile intr-o forma incorecta, de exemplu dumbbell bench press, imi mai creste masa musculara?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Da, dar nu la fel de eficient.
Sa nu mai zic ca exista riscul sa te accidentezi daca il executi complet gresit.

5 răspunsuri:
| alex495 a răspuns:

Da, o sa cresti. Dam un exemplu clasic de greseala, mainile nu le cobori drept si pana la nivelul pieptului, faci jumate din cursa si astfel pieptul nu va lucra impreuna cu biceps triceps, pentru ca el se activeaza la 5 cm de piept, ce e peste intra in brate nu neaparat in piept. Si pe langa asta iti faci praf si umerii si coatele in timp daca nu cobori drept mainile

| Paul754880338 a răspuns (pentru alex495):

Bicepsul nu lucreaza niciodata la o miscare de impins. Extensia antebratului fata de brat implica tricepsul, o miscare de flexie a antebratului fata de brat implica bicepsul.

| Paul754880338 a răspuns:

In intrebarea ta nu ai prezentat nimic incorect, nu stiu ce as putea sa iti corectez sau comfirm. Poate singurul lucru pe care l-as mentiona, ar fi, ca m-as simti onorat ca roman sa scrii tot textul in limba romana.
Presupun ca ai ceva indoieli despre impinsul culcat. Dar tot ar trebui sa ne precizezi unde apare dilema si unde ai nevoie de lamuriri altfel, scuze, dar ne adancim in "ceata". Deci daca reformulezi, astept cu nerabdare sa te ajut.

| Alex54679 explică (pentru Paul754880338):

Tot ce am vrut sa aflu, lasand la o parte exercitiul, deoarece am dat doar un exemplu, a fost daca imi creste masa musculara chiar daca execut vreun exercitiu in mod incorect.

| Paul754880338 a răspuns (pentru Alex54679):

Evident ca o executie incorecta iti poate intarzia cresterea masei, ba mai mult exista riscul unei accidentari care te pot tine pe loc mult timp si asta iar intarzie dezvoltarea masei. Apoi tehnica corecta te poate te poate duce spre imbunatatirea performantelor, a greutatilor cu care lucrezi si implicit a masei, insa o tehnica mai putin buna nu prea dice spre succes.