anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am si eu urmatoarea intrebare, deci am inceput sa iau pastile magneziu+calciu+zinc toate incluse intr-o pastila iau 3 pastile pe zi, intrebarea ar fi daca ma ajuta la dezvoltare?

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Sunt de părere că sunt bune atât timp cât ţi le-a prescris un specialist. Să nu iei niciodată medicamente de niciun fel după ureche.

Pa-pa.

| RAY a răspuns:

Daca reusesti sa faci muschi fara sport este incredibil, muschi trebuie antrenati nu dopati cu otrava, uitate la un spotriv ce natural arata si uitate la dopati astia cu muschi lor ca daca le dai un pumn ametesc asta e adevarul isi garantez eu ca astia au muschi umflati si la 40 de ani se trezesc cu boli de inima si mai multe, fa sport mult

| Mikhtarian a răspuns:

Da te ajuta, dar o pastiluta de asta se ia odata la 4-5 zile, in timp ce tu iei 3 pe zi.
Nu faci bine, te poti imbolnavi, e ca un drog, prea mult pentru organism si apoi numai poate suporta.

| username97 a răspuns:

Părerea mea este că 3 pastile pe zi sunt prea multe. Pastilele de genul acesta te ajută să îţi îmbogăţeşti vitaminele şi magneziul, calciul şi zincul din corp nu ca să te dezvolţi mai rapid. Dezvoltarea trebuie să vină de la sine, prin simpla creştere. Aceste pastile te pot ajuta în acest sent numai dacă îţi cresc pofta de mâncare.
Aceasta este părerea mea. Sfatul meu este să întrebi un doctor nutriţionist sau la o farmacie în ce sens te dezvolţi folosind aceste pastile.