| ionut6546356 a întrebat:

Doresc sa slabesc vara aceasta intre 10-20 kg, dar ma multumesc si daca slabesc 10. Vreau sa le slabesc pana incepe liceul. Ma poate ajuta o bicicleta de fitness la care sa pedalez 1-2 ore pe zi+ o alimentatie cat de cat ok, dar fara legume? (pentru ca le urasc). + o plimbare cu bicicleta in aer liber 1-2 ore?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand ai nevoie de o alimentație ok și mult sport. Fără legume nu știu cum îți iese dieta aia

| elena97890 a răspuns:

Ai putea sa incepi sa bei apa destula zilnic si vei vedea schimbari chiar din prima saptamana, iar cu alimentatia iti recomand sa te duci la un nutritionist care iti va face o dieta potrivita cu care poti slabi rapid

| Chitaristul26 a răspuns:

Este extrem de greu sa slabesti 10 kg in o luna si jumatate, dar ce iti recomand eu este asta:
Sa ai o dieta sanatoasa, ceea ce inseamna sa mananci si legume, chiar daca sunt fierte(exemplu: ciorba), dar sa ai deficit de calorii(Adica, considerand ca mananci 2500 de calorii zilnic, ar trebui sa mananci 2250 sau mai putin)
Sa faci exercitii fizice, nu numai ciclism. Flotari, genuflexiuni, abdomene si tractiuni( poti sa gasesti bari de tractiuni ieftine care le prinzi in usa) sunt cele mai eficiente exercitii. Recomand sa faci 3 zile pe saptamana exercitiile astea, in felul asta
15-20 genuflexiuni, 15-20 de flotari, 1-6 tractiuni, 20-25 abdomene, si repeti toate astea de 3-4 ori, iar dupa sa te duci cu bicicleta afara si sa mergi vreo 30 de minute
Mai zic odata, nu poti sa slabesti atat de mult intr-un timp atat de mic, dar daca continui dieta si exercitiile cu timpul o sa pierzi din greutate. Scuze ca e un raspuns mai lung, dar sper ca te ajuta.

| ionut6546356 explică (pentru Chitaristul26):

Dupa cat m-am informat, am auzit ca prin genoflexiuni/flotari/abdomene nu slabesti, ci doar iti dezvolti muschii.

| Chitaristul26 a răspuns (pentru ionut6546356):

Pai, e mai bine. Masa musculara mai mare inseamna ca muschii vor necesita mai multe calorii ca sa se mentina.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Chitaristul26):

Deficit caloric nu inseamna neaparat sa mananci mai putin decat mananci in mod normal.

| alexandramaria78 a răspuns:

Buna! Eu am slabit intr-un timp scurt cu ajutorul antrenamentelor de xbody. Dupa 5 sedinte deja slabisem undeva la 4 kg. Eu am facut aceste antrenamente la www.tome.ro Sper sa te ajute!

| alexandramaria78 a răspuns:

Buna! Eu am slabit intr-un timp scurt cu ajutorul antrenamentelor de xbody. Dupa 5 sedinte deja slabisem undeva la 4 kg. Eu am facut aceste antrenamente la www.tome.ro Sper sa te ajute!

| ionut6546356 explică:

Doresc sa mentionez ca am aproape 15 ani, 1.71-1.72 si putin mai mult de 80kg