| SporeBox a întrebat:

Este posibil sa te ingrasi 1 kg peste noapte tinand cont ca nu am facut schimbari mari in dieta mea sau nu am cantarul bun? Ieri de dimineata, dupa ce m-am trezit, aveam 61, 6 kg iar azi am 62, 5. Astazi nu m-am cantarit imediat dupa ce m-am trezit dar nici nu am mancat mai mult decat doua gogosi cu zahar care se mai vand in targ. Poate fi din cauza asta?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu asa te cantatesti corect... Te cantaresti odata la cateva zile ca sa aiba sens

| Liviu a răspuns:

Sarea retine apa, de asta.Cel putin la mine asta am obs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu când țineam regim se întâmpla să mă mai delas câteva zile, o săptămână și să îmi fac poftele iar după aceea puneam chiar și 5-6 kg pe care le dăteam jos apoi într-o săptămână.
Depinde de metabolism și organism acum.

| Denisa0954 a răspuns:

Nuuu. Nu exista sa te ingrasi de pe o zi pe alta. Corpul mai retine apa, plus ca trebuie sa te cantaresti pe stomacul gol

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Eu știam că 1 kg = 7700 calorii.
Deci, nu poți să te îngrași, așa, într-o zi. Greutatea de pe cântar, vorba mai multor membrii TPU, ține de mai mulți factori - câtă apă ai în corp, ce haine porți - adică cât de grele sunt, asta dacă nu te cântărești dezbrăcat -, ce alimente ai mâncat în ultimele două-trei ore...
Deci, stai liniștit, gogoșile cu zahăr nu au nicio vină.
Numai bine.

| Peachdelight a răspuns:

Fluctuațiile de greutate țin de mai mulți factori. Depinde de programul de somn, de tot ce ai mâncat timp de o săptămâna, daca te-ai menținut la aceleași kcalorii. Contează câte kcal ingerezi vs câte arzi. Consumul de lichide la fel, daca ai consumat mai multă apa decât de obicei și ai mâncat alimente bogate in sodiu este posibil sa Reții apa. Deci practic. nu cred ca ai cum sa pui peste noapte 1 kg de grăsime.

| Peachdelight a răspuns (pentru Peachdelight):

Și plus ca trebuie sa te cântărește imediat după trezire, după ce ai mers la baie și pe stomacul gol. Deci kilogramul ăla e irelevant daca tu deja ai mâncat.