| CarlosAttila a întrebat:


Fac box de 3 ani iar eu am o problema mare.
Cu mana stanga sunt ca si paralizat fata de dreapta, de ce?
Nu stiu da aproape nimic cu mana stanga si nu am forta mai de loc, ce sa fac? Cu dreapta e perfect dar cu stanga nu.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu faci culturism?

| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, va trebuii sa te apuci de un alt sport, unde mainile nu sunt atat de importante si sa renunti la box, pentru ca, nu esti apt sa-ti folosesti ambele maini, asa cum ar trebui in box.
Din pacate, este o decizie pe care trebuie sa o iei cat de curand, ca sa nu mai pierzi timp inutil cu boxul.

| aXy99 a răspuns:

Antreneaza-ti bratul stang mai mult. Probabil lovesti mai mult cu dreapta, inclusiv la sac, incearca sa o faci cu stanga, in timp te vei obisnui.

| AnastasiaK a răspuns:

Stangaci sau dreptaci?

Cu bratul din fata o sa lovesti mereu mai incet decat cu cel din spate, cel putin la directe. La loviturile cu bratul din spate ai posibilitatea sa pivotezi si piciorul, deci, implicit sa pui mai multa forta pe lovitura. Oricum, daca diferenta e asa mare cum spui tu, mai exerseaza in fata oglinzii, analizeaza tehnica...chiar si dupa 3 ani poti sa gresesti aici.

| alexcelmic a răspuns:

Sunt și eu practicant de kickboxing, aceeași problemă am avut și eu, sunt dreptaci și nu puteam da bine cu stânga, până când antrenorul s-a "enervat" le mine și mi-a legat pur și simplu mâna dreaptă de cap, punându-mă să lovesc sacul doar cu stânga, după 2 săptămâni folosesc stânga cel mai des, fiind dreptaci stânga o vei folosii cel mai mult, deoarece e brațul din față, cel cu care țin inamicul la distantă.