| Zewww99 a întrebat:

Salut, TPU!
Și-a achiziționat cineva până acum vreun program de antrenament / masa musculară / slăbit de la Angel Fitness?
V-au ajutat în scopul vostru?
Am nevoie de câteva păreri!
Mulțumesc frumos! ✌️

6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Programele de pe net pe bani sunt pentru fraieri. Dacă vrei un plan de antrenament de ce nu vorbești cu un instructor de la sală? Pe lângă faptul că îți face el un program te și ajută ca sa faci exercițiile corect.
Oricum, eu consider că și instructorul personal este nefolositor, este bun doar pentru ignoranții leneși care nu sunt in stare să se documenteze pe internet și să ceară chiar ajutorul cuiva din sală (gen sa-i arate cum se face un exercițiu până bagă la cap). Eu fac sală de când mă știu și mereu am considerat că programele de pe internet pe bani sunt pentru fraieri creduli. Dacă vrei să progresezi diversifică exercițiile pe care le faci ca sa nu existe mereu o monotonie, așa vei aduce mereu ceva nou mușchiului și vei împiedica acea memorie musculară care nu te lasă să crești. Apoi ai nevoie de o alimentație bună. Antrenamentul este doar o mică parte din ce urmează după: alimentație, și odihnă, dar nu voi sta sa explic totul în detaliu și te voi lăsa pe tine sa te documentezi pentru că așa e cel mai bine, important e că ți-ai făcut cat de cat o idee din ce am spus.

| Zewww99 explică (pentru RobertMoon):

Salut! Îmi calculez caloriile cu ajutorul unui cantar de bucătărie + o aplicație pe telefon. Incerc sa consum mereu 3000 kcal + pentru că am 72 de kg și 1.80.
2 g proteina / kg corp
1x g grăsimi pe kg
Restul carbo
Iar în privința antrenamentelor chiar nu știu ce exercitii sa mai bag... Le fac mai mult în sila...ce as putea sa fac?

| RobertMoon a răspuns (pentru Zewww99):

Am și eu perioade când merg la sala și fac exercițiile în silă. Toată chestia este sa îți găsești motivația sa tragi tare pentru o oră și un pic cat stai la sală. Uneori îmi pun muzica care îmi place la căști, mai schimb modul în care fac exercițiul, adică trag ori normal, ori pe negativ (încet). Mai schimb exercițiile, mă uit pe YouTube la diferite programe pe care le încerc, deci ar fi ceva metode ca sa schimbi cate ceva. Uneori fac spate cu trapez, uneori fac umeri cu trapez, pentru brațe dedic o zi, uneori fac piept cu triceps, spate cu biceps, piept cu abdomen, picioare cu abdomen, umeri + brațe (asta e antrenament lung și nu recomand neapărat, dar dacă alegi să-l faci incepe cu umerii)...așa că sunt metode sa diversifici, nu exista un antrenament bătut în cuie, diversifica după cum îți simți corpul.

| Psihiatrie a răspuns:

Programele de antrenament,masa musculara si slabit sunt personalizate, se fac in functie de multi factori si se tin cont de cateva principii.
cel mai bun e ala pe care ti-l faci tu, pune mana si documenteaza-te bine despre nutritie sportiva si antrenament, experimenteaza si vezi ce functioneaza pe tine.
sunt atatea programe moca daca nu esti in stare sa iti faci tu unul, de ce sa ii dai aluia bani pe ceva care cel mai probabil n-are efect happy

| Zewww99 explică (pentru Psihiatrie):

M-am documentat cat de cat, am incercat diverse chestii, dar tot în perioada de stagnare sunt și nu știu ce să fac. M-ai putea ajuta tu?
Totuși, acel plan pe care am de gând să-l cumpăr conține multe antrenamente împărțite în mai multe săptămâni, perioada de forță, masa, soc muscular etc...

| Psihiatrie a răspuns (pentru Zewww99):

Mareste numarul de kcal,adauga mai multa greutate la exercitii,incearca sa faci drop set,superserii sau de ce nu serii piramidale.
ideea pentru crestere e sa ai un antrenament diversificat, iar documentarea `cat de cat` nu e suficient pentru a te ajuta sa ai rezultate ideale.
si eu am avut perioada de stagnare pana cand am schimbat antrenamentele si am umblat putin la alimentatie.
cat despre ultima faza, baza antrenamentelor ramane sa schimbi de la saptamana la alta exercitiile.
dupa cum am zis, astea sunt chestii personalizate, se tine cont de mai multi factori.