| Smekerutzu a întrebat:

In fiecare dimineata si seara fac cate 3 serii de 20 de flotari(cum nu se poate mai corecte) cu pauza de 1 minut intre serii. Daca respect acest program(si poate chiar il evoluez), e posibil sa observ rezultate la nivelul pieptului, intr-o luna?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Cu 20 de repetari nu prea, pentru muschi + forta trebuie maxim 10 repetari, cand poti mai multe maresti greutatea. Tu faci REZISTENTA acum.

Pune si tu o greutate pe tine, pe care o maresti.

Si doar cu flotari nu dezvolti prea bine pieptul, lucreaza si tu din mai multe unghiuri, eventual ia si niste gantere sa faci si 2 exercitii de izolare.

Si vezi ce mananci, consuma proteine, ele sunt baza muschilor, fara proteine nu faci mare lucru.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si inca ceva, muschii cresc in zilele de pauza, nu cand ii antrenezi. Dupa un antrenament intens, vreo 2-3 zile nu ar trebui sa-ti simti pieptul, daca tu azi faci flotari si maine POTI sa faci iar sute de flotari, clar nu ai lucrat destul de intens.

Recomand www.culturism.ro, www.getfit.ro sau orice alte site de specialitate, iti explica acolo tot despre muschi

| LegionarulRoman a răspuns:

Eu recomand un site unde sa se uite toti ca in ultima vreme am vazut ca intrebarile se tot repeta :http://blog.vitaclub.ro/ (eu zic c-i cel mai bun site)

| DanScutaru a răspuns:

Posibil ca da, dar destul de mici... Uite programul pe care il urmez eu
http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM
Succes

| Smekerutzu explică (pentru DanScutaru):

E foarte interesant programul... dar e eficient? Iar in seriile celor 3 faze trebuie sa fac cat mai multe sau cate 12 ca in video?

| DanScutaru a răspuns (pentru Smekerutzu):

Trebuie sa urmezi exact video... Eu de la inceput nici nu ajungeam la urma cadeam pe jos de durere facind 12, nu-mi inchipui cum e cind faci mai multe