|

Salut TPU, m-am apucat de skate de vreo 3 saptamani si ma uit la foarte foarte multe videoclipuri pe youtube ca sa invat sa fac trick-uri pe skate si la toate videoclipurile toti skateri cre sunt in videoclip sunt dreptaci, adica tin piciorul drept pe pop(aripa skateboardului) iar eu sunt stangaci, fac absolut totul cu stanga si eu tin piciorul stang pe pop ca sa pot sari, intr-un fel nu ma prea descurc la skate si cred ca ma afectaza faptul ca ma uit la videoclipuri cu skateri dreptaci asa ca vreau sa imi spuneti daca ma afecteaza la skating chestia asta.(si as vrea sa stiu de ce skaterilor stangaci li se spune goofy skateri ca din cate stiu goofy inseamna idiot in limba engleza)

Dau funda pentru cel mai bun raspuns si as vrea sa raspunda doar cei care fac skate

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu conteaza ce picior folosesti.Atunci cand te uiti la videoclipuri imagineazati ca tipul are picioarele pozitioanate invers.Si eu sunt stangaci si m-am lasat vreo 2 luni de skate pentru. eu credeacm ca daca ti esti stangaci nu poti face nimic."Noua" ni se spun "goofy" pentru.ca sangacii fac chestii gresite, dar nu este adevarat deci nu ii asculta pe acesti oameni care iti spun ca esti fraier cu skatebordul.Fiecare face chestiile cum poate, sper ca te-am ajutat. Funda?

| a răspuns (pentru DomnulPunct):

Daca esti*

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci uita-te in continuare doar ca fa miscarile pe stanga nu e atat de greu. Stiu e ciudat sunt fata dar am fost skaterita. Cam da dar nu toti spun goofy skater. Oricum exerzeaza miscarile intr-o camera mai mare nu afara ca sa nu rada de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te lua dupa prejudecatii, tu invata sa faci skate si arata-le ca se insala cu stangacii. Imi amintesc cum in Rocky, Rocky era stangaci si astfel era dat la o parte de multi boxeri si il evitau, astfel nu putea sa se faca observat, dar talentul la facut sa ajunga campion...si sansa bineinteles.
PS: Rocky e un film, uita-te daca vrei, e foarte tare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează