| Georgestaff08 a întrebat:

m-am apucat sa fac exercitii luni si joi flotari fac 8 serii a cate 10 repetari marti si vineri fac 8serii de tractiuni, iar miercuri si sambata fac genoflexiuni si abdomene fac cate 8 serii a cate 15 repretari ce parere aveti de acest program?

Răspuns Câştigător
| ovidiu97 a răspuns:

Pentru inceput e destul de bun... mai putine serii totusi.
Si ti-ar trebui mai multe zile de odihna. poti sa te antrenezi tu cat vrei daca nu te odihnesti ai lucrat degeaba.

Eu la inceput faceam progragmul asta de flotari: http://www.alternative100pushups.com/......0-push-ups

iar acum: https://www.youtube.com/watch?v=1s-FhbNtKU0

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu isi recomand sa cumperi 2 gantere de 10 kg si sa faci un program care include tot corpul http://adio-grasime.ucoz.ro/
si o dieta high carb

| SergiuBoss11 a răspuns:

Salutwinking,faci prea multe serii de flotari.incearca sa faci 4-5 pana la epuizare.Ok, seturile mele sunt pana la epuizare, altii iti vor spune ca trebuie sa faci un numar prestabilit.Totusi,eu am rezultate mai bune daca imi fac setul pana la epuizare, dar iau pauza de un minut si 30 de secunde intre serii si doua minute juma. tate intre exercitii.

| Moonlight15 a răspuns:

Si cu programul asta tu ce vrei sa faci? Sa-ti intaresti degetele? Niciodata nu o sa vezi muschi facuti acasa, dupa parerea mea exercitiile facut "acasa" sunt bune ca sa te mentii cand pleci in vacanta 2 saptamani de exemplu, faci tractiuni,flotari la paralel si altele. Daca vrei ca munca ta sa nu fie degeaba du-te la sala, fa-ti un program bun, ai grija ce mananci si ai sa vezi acolo rezultate. Ca tine eram si eu vara trecuta, ii spuneam mamei mele ca ma duc sa-mi fac exercitiile, faceam flotari,abdomene,tractiuni, flotari la paralel, ma duceam la alergat dar nu se vedea nimic, pentru ca mancam ce prindeam, practic eu le faceam degeaba, dar visele erau mari, pana am inceput sa ma documentez, sa mananc, sa ma antrenez cum trebuie si abia atunci s-au vazut rezultatele. Tine minte, un corp ca sa dai lumea pe spate se face cu mult chin...

| ovidiu97 a răspuns (pentru Moonlight15):

Eu nu am fost niciodata la sala si pot sa spun ca arat destul de bine...
Pot sa spun ca poti face muschi si acasa doar ca dupa un timp ajuni intr-un punct in care nu prea mai ai ce face.
De exemplu eu as vrea sa merg la sala pentru genoflexiuni... acasa nu ai de unde sa faci rost de greutati asa mari

| Moonlight15 a răspuns (pentru ovidiu97):

Eu nu sunt pentru antrenamentele acasa... acolo doar te mentii, dar cum ai spus si tu... ajungi intr-un punct in care exercitiile sunt inutile, la sala poti mari progresiv greutatile, asta e avantajul. Dar mna, daca iti permite corpul, poti face Street-work out, gen Frank Medrano, Lazar Novovic. Dar nu toata lumea suporta asa ceva.

| EliCata a răspuns:

Eu zic ca o sa fi îți forma iar corpul tău va fi la fel!
Îți sugerez sa ai grija și de alimentație.
Încearcă sa mănânci cât mai sănătos iar rezultatele nu vor ezita sa apară!