|

Salut TPU, m-am decis sa ma apuc de sala si nu pot sa imi dau de cap cu o chestie. Am putina burtica si nu stiu, sa ma apuc sa slabesc si dupa sa fac sala sau sa fac sala fara sa mai slabesc? FUNDA

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ultima varianta, dar atentie la mancare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cum te vezi tu, cum te simti tu mai bine. Eu am 67.7 kg si sunt destul de ok din punctul meu de vedere. Eu unul fac sala pana cand ajung la musculatura dorita(fac sala de 2 ani) si dupa acea o sa slabesc. Din propia experienta iti spun ca este mai bine sa ai burta sau burtica cand te apuci de sala. Grasimea ajuta muschii sa se dezvolte.Cand tu faci exercitii, corpul tau apeleaza la acea grasime, si cu timpul o sa dispara si ea.Desigur,nu la fel de repede ca si prin intermediul unei diete. Dar este bine ca o sa scada.Eu unul am slabit 5 kg in 2 ani de sala, si nu am tinut cont de mancare. Am mancat pentru a ma dezvolta in masa musculara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa faci abdomene. De asemenea poti cauta pe YouTube exercitii fizice pe care le poti face acasa. Eu urmaresc canalul asta https://www.youtube.com/user/blogilates si m-a ajutat foarte mult.Si da, chiar si dupa ce slabesti ai putea sa mai mergi la sala/ faci exercitii macar 1 data pe saptamana. Apropo, daca ai posibilitetea, ai putea sa mergi la alergat (chiar si singura) seara sau dimineata. o sa te simiti mult mai bine dupa aceea. Sper ca te-am ajutat. :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează