| SebastianG07 a întrebat:

ma numesc Sebastian si am varsta de 16 ani. Curand o sa ma apuc de inot, am fizicul mediu, cum il au majoritatea adolescentilor la aceasta varsta, mai slabuti si cu ceva masa musculara. Daca o sa ma apuc de acest sport, este recomandat sa iau proteine, pentru dezvoltarea masei musculare? O sa merg de 3 ori pe saptamana, sa consum proteinele doar in zilele de 'antrenament' ori in fiecare zi din saptamana? Mentionez ca fac acasa exercitii cu propia greutate.

Multumesc!

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Pai cu mancatul cum mănânci? Doar in ziua de antrenament? laughing

| SebastianG07 explică (pentru DovleacTurbat):

Hahaha... glm2005?
Ai inteles ce am intrebat ori nu? Ma refer la suplimente, whey protein. Cum nu am corpul 100% dezvoltat, nu ar afecta cu ceva? :-)
Nu mă critica dupa ceea ce intreb, sunt total dezinformat in legatura cu aceste suplimente, de-aia intreb aici, ma gandesc ca sunt destui oameni pe măsura care sa imi ofere un raspuns bun si corect :-)

| DovleacTurbat a răspuns (pentru SebastianG07):

Cu ce te afecteze ma? Nu înțelegeți că o servire, un shake reprezinta o masă pe care tu nu ai timp sa o consumi asa ca faci rapid un shake. Ce-i cu "glm 2005"? ai intrebat cand sa le iei zilnic sau doar in ziua cu antrenament, iar eu ti-am raspuns cu o intrebare retorica " tu cand mănânci doar in ziua de antrenament?" hai ca-ti dau si răspunsul, suplimentele se iau zilnic.

| Gimmy97 a răspuns:

De preferabil la 16 sa consumi proteine doar in ziua respectiva.