| Masinescu a întrebat:

Salut TPU! Mie îmi place fotbalul și cam des merg sa ma joc cu prietenii mei la stadion. Eu am cea mai mare forta în picioare (asa cred) deoarece când îmi incordez gamba, mi se vad mușchii și la picioare am. Dar la ei nu e asa, e doar gamba simpla, fără mușchi, etc.
Dar tot ei trag mai în forță decat mine la poarta. Am încercat de multe ori sa dau cu șiretul, da nu îmi iese, nu stiu cum sa pun piciorul.
Asa ca m-am decis sa încep sa ma antrenez acasă, sa am o forță mare în picioare și sa sutezi cu latu;.
Dar răspundeți-mi și mie, cum dau ei mai tare neavând mușchi la picioare? (asa se vede)
Și cum sa pun picioare sa trag cu siretul? Cu latul se da șut bun?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toata lumea are mușchi la picioare, dar nu vezi tu!
Nu de forța ai nevoie ca sa bagi mingea in poarta, ci de tactica foarte buna si aceea o înveți experimentând pe teren, cu mingea, uitându-te la colegii tai care dau goluri si învățând de la ei, sau lucrând cu antrenorul, ca sa te învețe cum sa șutezi corect si precis.

| Drimmero a răspuns:

Pentru ca la fotbal ai nevoie de creier cand lovesti mingea, de tehnica, nu doar de muschi. Trebuie sa bagi piciorul sub ea si sa o lovesti in anumite puncte ca sa aiba forta si precizie.
Cu siretul inseamna sa bagi piciorul sub ea, cu latul dai suturi bune ca se duc plasate, dar ca sa o plasezi bine trebuie sa tragi cand mingea e in miscare, ii imprimi forta.

O sa caut video explicative ca sa intelegi mai bine.