| ɔɐıɔ a întrebat:

Mie imi place reslingul si multa lume zice ca ie feic.
Eu le zic ca nu ie feic nimic dar nu inteleg.Cum pot sa fac sa le zic ca reslingul nu ie feic?

8 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

laughing good

| wintage a răspuns:

Reslingul nu ie feic
Wrestling-ul este FAKE!
Nu poti sa le spui ca nu este fake atat timp cat este.
Este show! Daca nu ar fi foarte bine antrenati acei sportivi tu crezi ca nu si-ar rupe de fiecare data la fiecare lovitura ceva.

| Zome a răspuns:

Wrestlingul este fake. Chiar daca unele manevre sunt trucate... asta nu conteaza odata ce te uiti la wrestling intruna o sa fie pasiunea ta cea mai mare. wrestlingul nu este feic sa stii nu lua in serios ce zice lumea!

| BlackHorizon a răspuns:

De fapt wrestlingul este faich.Te-ai uitat pe net sa vezi cat exerseaza si cate repetitii fac aia de acolo ca meciul sa iasa cum trebuie? gandeste-te in felul asta:daca zici ca-ti place cred ca stii ce e ala concerto, daca in viata reala s-ar intampla asa ceva, ala ar intra in coma sau ar muri instant.Totul este trucat.Iar ringu ala este facut dintr-un material elastic si moale ca sa nu simta aia nimic.Corpul uman este destul de fragil, daca-ti da cineva un pumn in gura, a doua zi ai buza umflata iar aia i-si iau scaune in fata si nu au nici pe dracu.

| ShowTim3 a răspuns:

Am sa iti bag in gura... doar dictionare.

| ɔɐıɔ explică:

Daca nici sa va prindeti ca trollaream un pic pe aici nu stiti...

| robyiyo a răspuns:

Simplu: le spui fix asa "ba bastanilor, omenasii aia de acolo ie foarte mistocari si pumnii lor minte nu are". Si gata, te impaci cu toata lumea laughing (tare faza cu feic)

| vreauhackuri2 a răspuns:

Deci ai putea sa caute diferite aritcole pe net in legatura cu asta si fa ceva interactiv un power point sau chiar word cu imagini merge ssia asa dca nu stii sa lucrezi in powe point