| IonutMontenegro a întrebat:

Salut TPU, nu știu de ce dar sunt ușor adică am 65 de kilograme, ma antrenez de 4 ani la sala și nu știu cum sa explic mai bine, am 18 ani, 175 și fata de alți de înălțimea mea eu par mai mare adică gen sunt dezvoltat la umeri, spate piept, brate arat binișor, dar sunt alți slabi care pe cantar au 70, 75 kg și eu care sunt mai musculos am 65 kg, și ma confrunt cu nelămurirea asta de ce ei care sunt slabi au mai mult ca mine și eu care sunt mai mare am mai puțin ca ei(în brat la rece masor 38 fără prea multa grăsime?)

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Conteaza mult si compozitia organismului.
Oasele sunt mai grele, grasimea este mai usoara, etc.
Si cantitatea de apa din organism conteaza.

| Frank51 a răspuns:

4 ani de sală? 38? Cred că trebuie să schimbi ceva la antrenament sau alimentație, este enorm de puțin.

| IonutMontenegro explică (pentru Frank51):

Știu, gen ce as putea schimba, mai putea tu recomanda ceva?

| Frank51 a răspuns (pentru IonutMontenegro):

E greu de apreciat care este problema sau dacă chiar există vreo problemă. E posibil să ai genetic nefavorabil, nu poți pune masă musculară, sau nu ești destul de consistent la sală.

Presupun că în cei 4 ani ai învățat cum se face fiecare antrenament corect și ai fost macar de 3 ori pe săptămână alternând grupele. Era ideal să te cântărești săptămânal, și să te măsori periodic, ca să te poți raporta la perioada anterioară. Dacă nu ai fost îndeajuns de consistent, poți începe de acum.