| Sebastian1337 a întrebat:

Salut TPU.Nu vreau sa ma mandresc cu ceea ce am facut, dar sunt un pic confuz, am facut un ciclu de steroizi cu anapolon, enandrol si trenbolon, 3 luni de zile, apoi am urmat terapia post ciclu timp de 3 saptamani cu tamoxifen si clomid, in aceste 3 luni de la 70kg am ajuns sa am 88, am 1, 84 inaltime si 17 ani.Problema este ca, in afara de acneea pe de pe spate, am acnee si pe testicule(care aparent s-au micit destul de mult) si pe penis (care si acesta s-a micit aproape 2cm), ceea ce ma sperie pe mine este daca pot scapa de aceea acnee in zona genitala si daca organele genitale is vor reveni la dimensiunile normale? In schimb corpul a inceput sa-si produca din nou productia de testosteron.Dau Funda celui mai bun raspuns!

2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Asta este cea mai mare prostie pe care voi pustii din ziua de azi o puteti face, de ce vreti voi sa pareri mari si tari nu stiu, caci in ziua de azi gagicile se uita la aia de au bani nu la prostovanii injectati care nu dau randament in pat.
Daca ai facut asta de la 17 ani sa nu aibe repercursiuni si mai tarziu eu nu as face asta nici la 40 de ani atunci cand cantitatea de testosteron scade simtot.
Voi astia tineri dar necunoscatori puteti sa faceti sala natural si sa luati proteina pudra si veti avea rezultate.
Faptul ca ai luat in 3 luni 18 kg poate arata si ca ficatul marit si alte probleme.
Ma mir ca nu ai facut ginecomastie, depresie si alte prostii.
Nu stiu ce va jucati cu focul trisati ca sa ce.
De trisat triseaza cei care participa la concursuri dar aia o fac ca sa castige un ban, orice terchea berchea asta care o face sa para el ciumeg in fata lumii o face pe propria sanatate si sanatatea nu o cumperi cu bani.
Am cochetat multi ani cu sala in trecut eu am facut natural si am ajuns la niste rezultate la impins la piept cat si la gantere pe care tu cu sigurante nu le ai si nu o sa le ai nici in urmatorii 7 ani de sala, dar stii ce vorba circula printre noi cand mai era cateunul slabanog ca tine asa, facea cativa ani curat cat se poate incerca toate prafurile posibile si abia daca dupa ani si ani de zile nu punea masa musculara pe el abia atunci apela la steroizi, dar si aia o faceau gresit.
Steroizii nu sunt benefici pentru nimeni, iti afecteaza nu doar ce vezi tu ca ai acnee iti poate afecta inima, ficatul, rinichii etc
Eu am o vorba prin salile in care se vand pe sub mana astfel de substante numai prostii si incultii apeleaza la asa ceva cand acum sunt pe piata mii de prafuri care chiar ajuta.
Tu ai inceput de la nivelul zero si te-ai aruncat mult prea sus, nu-ti doresc dar o sa vezi mai tarziu care-s repercursiunile.
Pentru ceea ce ai pe penis recomand vizita la un dermato-venerolog!

| Legion7X a răspuns:

Eu Acu aud de medicamentele astea.anapolon, enandrol si trenbolon etc. Sincer nu stiu cum aveți curajul să le luati. Aia îți trebuie ție acum spitale.
La 17 ani. De spitale mie mi-a fost cel mai scârbă. Am trecut prin ele cu anumite probleme și nu este plăcut deloc. In rest ce spun. Numai lua medicamente, sau tot felul de chestii cum s-o numi. Vă un control la doctor legat de problema ta și termină cu asta.