| Negrea_Mihai_1999 a întrebat:

Salut tpu..recent m-am apucat de sala si am 50 de kg si 20 de ani. Vreau sa cresc cat mai mult si cat mai repede in masa musculara..si as vrea sa intreb daca stiti cumva proteine, anabolice bune.Mi-am luat bca si testosteron.Dau funda..sa raspunda doar cei care au incercat si a mers

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Bcaa in primul rand. tu nici macar nu stii cum se scrie ce-ai luat?

cate fripturi mananci pe zi? sau crezi ca pui muschi doar cu suplimente?

| RobertMoon a răspuns:

Ți-ai luat testosteron la 20 de ani când ai nivelul de testosteron ridicat, chiar dacă aveai o problema cu testosteronul la vârsta asta mai bine îți luai Tribulus terestris sa îl crești pe cale naturală, iar BCAA e apa de ploaie după mine. Mai bine îți luai o creatină, o glutamina și un gainer că tot ești foarte slab decât ce ți-ai luat și chiar și așa nu creșteai ca coca de cozonac, ci în câteva luni vedeai niste rezultate bunicele, iar într-un timp mai îndelungat rezultate și mai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.pronutrition.ro/......ulare.html
Îți recomand să mănânci carne de vita, pe lângă acele proteine pe care le iei tu

| Ricardo26 a răspuns:

Salut, mulți de varsta ta fac aceeași greșeală și se apuca de luat substanțe anabolice din ce citesc pe internet. Avand o varsta foarte frageda te sfătuiesc să renunți la acest gând si sa te apuci de treaba. Dacă ești serios si muncitor ma poti contacta, te voi ajuta bucuros si in mod gratuit ( nicolaestanca461@gmail.com )