| Anonim2452333312 a întrebat:

Salut TPU vreau cel mai bun ghid pentru brate uriase acasa cat mai repede si sa fac asta pe o perioada mai indelungata dar sa creasca bine rau. Vreau ceva explicat frumos daca se poate si daca se pricepe cineva sa-mi dea un raspuns. Dau funda mersi anticipat!

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Bratele uriase nu se fac acasa ci la sala sa iti zic si stiintific de ce: ai nevoie sa taci bicepsul si tricepsul din mai multe unghiuri si cu greutati cat mai mari, ceea ce acasa nu le poti asigura!
pe de alta parte ai nevoie de o dieta si odihna pe masura.
si nu in ultimul rand ca sa le faci enorme cum zici tu si nici sa iti ia 15 ani, ai nevoie sa fii ca genetica ori endomorf ori cel mai rar tip mezomorf

| Cosmin86 a răspuns:

Muschi acasa = aberatii de copii mici si firavi, care vor sa ramana firavi!

Termina cu aceste CRETINITATI si treci la sala!

| Catrice a răspuns:

Siliconhee hee
Sau îți cumperi echipament de sala acasă.

| Frank51 a răspuns:

Asta deja sună a teleshoping laughing rezultate miraculoase rapid, ușor și sigur happy cei deștepți știu că nu-i posibil și muncesc pentru rezultate.

| RobertMoon a răspuns:

Acasa nu ai sanse sa faci brate mari fara un echipament corespunzator, poate doar daca bagi Synthol

Răspuns utilizator avertizat
| Feri5 a răspuns:

Acasa nu prea poti sa-ti faci bratele cat un balon de mare. Doar daca ai sala de fitness. Ala cu brate umflate au luat nu stiu proteine praf si, dintr-o data, i-au crescut bratele. Poti face ceva flotari, agatari de bara. Mai sunt si aplicatii pe Google Play sau chiar canale bune pe yt. Dar, daca o sa-ti faci bratele prea mari, o sa risti sa ai probleme cu sanatatea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Feri5):

Serios? A luat "nu stiu ce proteine praf" si i-au crescut bratele? Tu ai HABAR macar ce sunt "proteinele praf"? Sunt tot MANCARE, copil pampalau ce esti!

Fara antrenament si alimentatie potrivita, poti sa iei "nu stiu ce proteine praf" timp de 30 de ani (da, 30 de ani) si sa ramai un PAMPALAU FIRAV!