|

Salut tuturor fanilor BMX. Am nevoie de ajutorul vostru!

Detin acest BMX https://imgur.com/a/6FDgVyj. El este facut pe piese, insa urmeaza sa ii fac unele schimbari. Are o problema care, zic eu, cred ca poate fi rezolvata si nu cred ca e urgenta o schimbare deocamdata. Este vorba de roata din spate, (ignorand faptul ca e de 16T), roata "trepideaza" putin, auzindu-se un sunet de scartait de spite. Controland rulmentii, fiind totul ok acolo, cred ca este vorba de calibrarea spitelor, ceea ce nu cred ca este ceva urgent. BMX-ul merge bine, insa se aude acel scartait putin pe fundal si deranjeaza urechea. Am in plan sa cumpar o roata noua pe spate cu tot cu 9T, in caz de nu se poate rezolva problema.

Altceva ar cam fi faptul ca vreau sa inlocuiesc anvelopele actuale cu ceva rosu sau portocaliu. Aici poate aveti voi o idee ceva.

Saua ar trebui schimbata pentru ca este pe sine + foarte strampta, insa avand in vedere ca m-am cam obisnuit cu ea asa, nu este o urgenta.

Roata din fata merge perfect, cu toate ca nu are butuc sau spite originale.Acum va intreb pe voi, cat de urgenta e chestia cu roata din spate, si cat de mare importanta sa ii dau? Sa incerc sa calibrez spitele, sau sa cumpar direct o roata completa de 9T?PS: Eu am mai incercat sa ii dau un aspect placut personalizandu-l cu stickere (75 la numar), iar colegilor mei le-au placut la maxim! Ce ati mai schimba la ea, astfel incat sa ii dea un aspect si mai placut? (Desigur, nu sunt urgente aceste schimbari, pentru ca nu imi afecteaza mersul pe ea).Dau o foarte mare importanta intregii roti din spate, si nu stiu ce sa fac. Ce as putea face?Siiiii, sa imi spuneti parerea voastra, daca va place cum arata pana acum happy. Ofer funda celui care ma poate ajuta cel mai bine cu roata din spate, si cu instructiuni gen "ce ar trebui sa fac cu ea"

0 Raportează Evaluează