Întrebare recomandată | Warrior96 a întrebat:

Salut tuturor! Stiti cumva cum pot face sa nu mai am emotii la fotbal? de exemplu cand am mingea la picior. De exemplu in casa imi iese orice schema vreau la perfectie, iar pe teren imi e frica s-o folosesc. Mi-e teama de esec, daca gresesc, sa nu ma dea antrenorul afara. Oare ar trebui sa vizitez un psiholog. Va rog, ajutati-ma, la fizic si la tehnica eu zic ca ma descurc, dar sunt slab psihic. Va rog, ajutati-ma, viitorul meu este in joc! Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Sa fim seriosi nu e vb de emotii ci de controlul mingii... cand nu este nimeni in jurul tau si esti concentrat este ok, oricine e ok. Problema este in joc, sa te integrezi si sa nu fi panicat, relaxat fotbalul mai mult e o viziune mentala nu "scheme". Incearca sa fi relaxat

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Gandeste-te cat de bine ti-a iesit acasa si ca aici n-ai niciun motiv sa nu-ti iasa la fel. Daca e nevoie, imagineaza-ti ca esti singur pe teren, la fel ca acasa, si o sa te ajute sa te mai relaxezi.

| Adrian_Sabin_2001 a răspuns:

Salut si eu joc fotbal daca tu zici ca esti bun fa schemele.Si am un prieten ca are o tehnica foarte buna dar mai pierde mingea si antrenorul ii spune sa fie mai rapid.
Bazeazate pe ce esti bun.

| Adrian_Sabin_2001 a răspuns:

Salut si eu joc fotbal daca tu zici ca esti bun fa schemele.Si am un prieten ca are o tehnica foarte buna dar mai pierde mingea si antrenorul ii spune sa fie mai rapid.
Bazeazate pe ce esti bun si trebuie sa fi relaxat.

| sunshine93 a răspuns:

Imagineaza.ti ca esti acasa...si nu te mai gandi la ce cred altii despre tine.ai incredere in tine!winking

| DogantekinGabriel777 a răspuns:

Salut. Iti recomand sa fi mai sigur pe tine mai relaxat si sa nu mai gandesti negativism. "ca antrenorul te va da afara, ca nu esti bun etc" Incearca sa fi mai relaxat si sa nu te gandesti la ce e in jur..Doar tu cu balonul big grin La fel ca si in casa. Toate aceste ganduri ti le crezi singur si astfel te impiedici singur. Mult succes in a reusii sa iti invingi emotiile!