|

Salut! Vreau sa cresc in masa musculara si sa slabesc in grasimi mai repede. Ma gandesc sa iau niste suplimente hormonale (GH Balane sau Probolan, mai astept sugestii), sa fac exercitii regulat si sa am un regim echilibrat. Credeti ca voi avea rezultatele dorite? Imi va fi afectata cresterea (in inaltime, a penisului, poate) sau, din contra, ma voi dezvolta mai mult? (am 16 ani)

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Suplimente hormonale? laughing
Nu exista asa ceva. Ori iei steroizi, ori iti vezi de treaba. Ce ai scris acolo sunt niste tampenii, niste produse fake, numele imita denumirea unor steroizi pentru a da bine, nu te vor ajuta cu absolut nimic, vei da banii degeaba, posibil chiar sa-ti faca rau. Antreneaza-te (la sala), consuma multe kcal (din alimente sanatoase), multe proteine (majoritatea complete) si fii perseverent, vei creste in masa musculara. Poti lua suplimente adevarate: pudra proteica, creatina etc. (cam atat recomand eu), sobolan 69 si gh balena sunt nimicuri.

| explică (pentru aXy99):

Ei zic ca ingredientele ar fi naturale si ca suplimentul s-ar baza pe hormonul natural de crestere.

| a răspuns (pentru aXy99):

Pentru a slabi trebuie sa fii in deficit caloric, in rest, tot ce am scris anterior este valabil.

| a răspuns (pentru SuntAnonim7):

Nu exista asa ceva. Marketing ieftin.

| a răspuns (pentru aXy99):

Sa nu mai zic ca, de ar fi adevarat, ai avea probleme de sanatate, ti-ar creste toate organele interne pe langa masa musculara.

| a răspuns:

Pentru a slabi nu ai nevoie de niciun supliment e o prostie. Ai grija la alimentatie, mananca cu 300 kcal mai putin din necesarul tau zilnic, fa miscare (alearga, mers rapid ) e c-am greu sa slabesti si sa pui masa musculara in acelasi timp, asta este posibil doar daca esti incepator altfel nu prea ai cum.