| Bilii a întrebat:

Salut.Vreau sa cumpar Proteine de pe GymBeam. Imi ziceti cum sa o iau? Adica trebuie sa o iau zilnic? De cate ori pe zi? Cate grame?

2 răspunsuri:
| 120bulevard a răspuns:

Iei inainte sau dupa antrenament 2-3 cupe, cu lapte optional, nu trebuie sa iei neaparat in fiecare zi daca mananci destule alimente bogate in proteine.

| UNEXPERTINCEPATOR a răspuns:

Pentru a creste în masă musculară ai nevoie cam de 3-4 grame de proteină/kg corp. O iei zilnic, să ai o masă solidă apoi una lichidă (proteine) iar una solidă și iar una lichidă. Ca să crești in masa musculară ai nevoie cam de 4-5 mese bogate în proteine, grăsimi bune, carbohidrați. Carbohidrații sunt pentru ați da energie să poți să te antrenezi mai intens. Proteinele sunt importante pentru că te ajută să crești masa musculară. Ai nevoie de un nutriționist să îți spună exact ce trebuie să mănânci și cât. Eu nu pot sa îți dau sfaturi în detaliu că nu sunt în măsură. În general trebuie să eviți mâncarea proastă prăjeli, dulciuri, zahăr în general. Trebuie să mănânci mai mult carne. Piept de pui, peste, dar și salate. Cum am spus ai nevoie de un nutriționist să te ajute să îți poți atinge obiectivele. Alimentația este 70% și antrenamentul 30%. Și odihna este foarte importantă pentu că atunci se reface organismul. Succes!

Întrebări similare