anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,vreau sa devin fotbalist profesionist, joc foarte bine.
Am fost si la echipa scolii, dar m-am accidentat, acum cand vreau m-am dus la o echipa de la mine din oras si jucam foarte prost (cu prietenii joc chiar mai bine ca inainte de accidentare) de aceea cred ca e pe plan mental de aceea nu mai joc la fel, deci stiti cum sa recastig "tupeul" pe teren?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta cum joci cu prietenii tai, importanta este evaluarea facuta de un antrenor de fotbal, care ti-o poate face la un club sportiv, spunandu-ti clar daca ai talent si sanse sa ajungi fotbalist, la un club. Mai intai, jucand la amatori si daca dovedesti in timp ca esti bun, probabil ai sanse sa joci ca profesionist.

| Sayiumi a răspuns:

înainte de a juca fotbal ar trebui de dimineață să cauți pe internet mai multe rețete care să îți ofere energie naturiste sau chiar energizante sau nu știu de exemplu un ou crud iar la nivel mintal te vei simnți mai bine de oarece,, voi juca mai bine ``oul are toate vitaminile înafară de vitamina C și îți oferă nutrienti necesari și te vei simnți mai bine, sau alte rețete iar automat dacă te lași pe baza lor tu te vei simnți de parcă ai un surplus ceva care te inpinge ceva în plus față de ceilalți