| AndrewApple a întrebat:

Salut, vreau sa îmi faceți și mie un program de antrenament pentru a creste in masa musculara, vreau sa lucrez acasă nu la sală, doresc la lucrez pieptul și brațele. Sa răspundă doar cei experimentați, vreau sa fac exerciții cu propria masa, dau funda celui mai bun program zilnic de antrenament.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. muschi acasa = aberatie de copii mici si firavi

2. "piept si brate" = grupele cocalarilor... ca sa arati bine ai nevoie si de umeri, spate si picioare. Doar cu piept si brate o sa arati MEGA-PENIBIL.

| N0xEterniS a răspuns:

Nu faci masa numai cu propriul corp. Incearca si dupa vino si cere un program de sala.

| StevenMetalhead a răspuns:

Eu ți-aș sfătui mai bine la sală, tu acolo achiți și un motiv este că dacă nu vii, atunci banii se duc în vânt și tu ești nevoit să fii acolo. Mergi la sală, cu un carnet și un pix, acolo îți notezi data și antrenamentul, de exemplu în acel moment îți antrenezi pieptul. Îți notezi, haltere - de exemplu 20 kg, 3 cercuri a câte 10 ori. La început și sfârșit poți alerga vreo 10 minute și așa mai departe. Apoi în altă zi vii și-ți antrenezi picioarele, iar în alta, spinarea. Cu timpul îți mărești greutațile și distanța la fugă sau „ori-le" pe care le faci.

Eu așa în jumătate de an m-am uimit pe mine însumi. Acasă azi faci, mâine nu mai faci. Doar te încălzești o lună, iar apoi începi să te scuzi că nu ai suficient timp și așa mai departe, de aia te sfătui să mergi la sală.

| heracles a răspuns:

Cele mai bune exercitii cu proria greutate, sunt cele izometrice

| DudasLaszlo a răspuns:

Daca lucrezi acasa fa rost de o bara de tractiuni si ceva gantere...
si nu lucra doar bratele si pieptul ci tot corpul