| Anonimata345 a întrebat:

Salutare! Ajuta dansul la slabit? Ma refer in toate partile corpului și la față, și la abdomen, talie, picior etc. Daca da îmi puteți trimite cateva link-uri cu dansuri de genul? Credeti ca dansul este mai eficient decat antrenamentele? Vreau sa slabesc in max 2 saptamani sa am rezultate vizibile si ma intrebam daca dansul ar ajuta la slabit. Ofer coroana! Pupp!

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ajută. Dar în 2 ani, nu în 14 zile.

| Alverto a răspuns:

Uite sa îți spun un secret: nu poți slăbi in ce zonă vrei. ori slăbești în toate părțile ori nu. Deoarece grăsimea corporală este peste tot.
Nu, antrenamente sunt de 5x mai eficiente in ceea ce privește scăparea de grăsime și cresterea mesei musculare. Apropo nu trebuie doar sa faci exerciții sau dans, trebuie sa lucrezi și în bucătărie daca vrei rezultate vizibile. Gata cu dulciurile, cola, fanta, grăsimi săturate in exces (carne grasă, brânză grasa) ciocolata, alcool, cafele (2 mere îți dau mai multă energie decât îți dă o cana de cafea) etc
Pentru abdomen cele mai bune: abdomene
Trebuie sa ai grija cate calorii consumi, in zilele fără antrenament: 23xkg tale. In zilele cu antrenament: 27xkg tale
De ex ai 68 kg: 27x68=1836 (poți aproxima la 1800)
Te ajuta și aplicațiile de calculat caloriile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Există. Slăbit. Doar. Pe. O. Parte. A. Corpului.

ORI PESTE TOT ORI NICĂIERI.
Depinde cât durează acest dans și cât de serios îl faci. Poate fi de la aproape inutil la cât de cât util. Oricum, dieta e baza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici un site care îți arată câte calorii ai consumat făcând o anumită activitate într-un anumit interval de timp având o anumită greutate: https://calorii.oneden.com/calorii-consumate.html
Acolo e trecut și Dansul (ușor, moderat sau intens) ca activitate.

| dge18 a răspuns:

Dansul în primul rând se consideră o artă, de obicei oamenii dansează din dragostea pentru dans și făcând asta, dansând excesiv, evident slăbești și îți formezi un corp foarte frumos! Dar recomandarea mea pentru slăbit ar fi alergatul, cu folie alimentara in jurul locului unde ai vrea să scapi de surplus, ai sa vezi că dă roade, dar nu exclud dansul. Poți să te apuci de dans după ce slăbești pentru că îți folosești mușchii corpului și îi formezi frumos. Tipurile de dans care îți folosesc în proporție de 80% din mușchii corpului sunt Hip Hop, Moderne, Street Dance, Breakdance(asta este cam cel mai complicat), Tango, Vals și multe altele, tu doar trebuie să îți alegi ce tip ți-ar face plăcere să îl operezi. Spor!

| Flavianadx a răspuns:

Dansul facut la nivel de performanta, ajuta la slabit. Ca sa ajungi la performanta, ai nevoie de ani de zile de antrenament. Iar performanta se face din pasiune, cu multe sacrificii, si nu cu scopul de a slabi.

| stefiiii3 a răspuns:

Intri recomand dansurile sportive, te vor ajuta foarte mult in acest fel. Gasesti peste tot pe Youtube, nu am de ce sa-ti dau link pentru se poate sa nu-ti placa acele piese, poti gasi orice pe melodiile tale preferate. Bafta!