anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani jumatate, merg la sala de aproape 3 luni si am nevoie de ajutor in legatura cu PROTEINELE / Gainerele
Inaltime : 1.83
Greutate: 58 kg
Programul meu de antrenament: Luni: Spate-biceps
Miercuri: Piept-triceps
Vineri: Picioare, Umeri, Trapez, Antebrat
Cu alimentatia: oricat as manca nu pot sa ma ingras, de cand m-am dus la sala se observa cat de cat acolo dar vreau ceva mult mai mult fiindca sunt inalt si imi sta urat sa fiu slab. Mananc de fiecare data cand mi se face foame.

Vreau sa pun foarte mult in masa musculara si nu stiu ce/care gainere/proteine sunt mai bune ca nu vreau sa dau banii aiurea pe ele si sa nu dea rezultate. Un prieten mi-a recomandat Serious Mass ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Se rious-Mass-2-7-kg/ )
dar vreau sa imi spuneti care este cea mai buna dintre Gfx-8, Total Mass 4200, sau spuneti-mi ce produse sa imi cumpar. Instructorul de la sala mi-a spus sa imi iau niste creatina si sa o combin cu dextroza, si sa mai imi iau Daily Formula. Sa raspunda doar cei care stiu despre ce e vorba.

4 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Esti foarte slab!
Primul supliment pe care trebuie sa'l treci pe lista de cumparaturi, dupa cum ti'a recomandat si instructorul este Daily Formula, apoi un gaine bun True-mass sau Monster-mass.
La varsta pe care o ai iti sunt de ajuns suplimentele acestea.
App, cel mai important factor este ALIMENTATIA! succes

| Cosmin86 a răspuns:

Serios mass e mai buna decat gfx sau total mass. Apoi pe locul 2 din ce-ai enumerat tu e GFX-8 ( pronutrition ) si apoi total mass ( nutritech ).

Pe megaproteine.ro sunt doar produse de calitate, dar sunt mai scumpe, ceea ce e normal.

| Soldier92 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai si face ceva daca nu am 18 ani si le consum?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Soldier92):

Mai ai un pic pana la 18 ani, poti lua de acum.
Apropo, nu e suficient sa mananci de cate ori ti se face foame, asigura-ti 2 grame de proteina/kilogram corp zilnic, in cazul tau ai nevoie de aproximativ 116 grame de proteina pe zi, asta din alimentatie+suplimente, daca poti doar din alimentatie poti sa nu iei serious mass.

Si eu am folosit proteine la 16 ani si nu am avut niciun stres, acum la 25 sunt mai sanatos decat majoritatea din jurul meu, dar ti-am explicat, mancarea e mai importanta, fa-ti un plan alimentar, sa ai mai mult de 3 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ), la fiecare masa sa ai proteine + altceva ( o garnitura, de orez, cartofi, etc., chiar si o salata ).