| Distruspedinauntru a întrebat:

Am aproape 15 ani si am si eu o intrebare, as vrea sa stiu daca cunoaste cineva de aici vreo dieta eficienta si niste exercitii pentru abdomen ( nu va ganditi ca sunt vreun gras ) chiar fac sport si restul, si nu sunt gras dar inainte am fost si acum am putina burta care nu se observa decat daca imi dau tricoul jos sau ceva, mai mult piele laughing dar as vrea sa stiu cum pot scapa de ea si sa fac abdomen happy Dau funda! Multumesc ~!

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Carbohidratii(cartofi,orez,mazare,paste,fasole,linte,naut,paste,paine,alimentele pe baza de glucoza etc.)Mananci doar friptura cu mix-uri de legume(porumb, pastai de fasole, ardei) si salate, automat fara sucuri(doar fresh-uri), fara dulciuri de orice fel.

3 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Abdomenul se face din 90% alimentatie si cardio, nu exista"exercitii pentru abdomen". Scoti carbs din alimentatie + deficitul caloric si aia e.

| Distruspedinauntru explică (pentru SiLaS):

Pai da, dar eu nu stiu exact ceea ce ar trebui sa mananc si sa contina putine calorii.Si in privinta exercitiilor fac ceva de pe youtube numit : 8 mins ABS workout, tocmai ce m-am apucat de antrenament. Totusi ceva o lista cu ce ar trebui sa mananc laughing ar fi de ajutor happy Multumesc pentru raspuns oricum!

| Distruspedinauntru explică (pentru SiLaS):

Multumesc!