| RobertEASY a întrebat:

Salutare, am nevoie de un sfat
Fac sala de aprox un an, adevarul e ca sunt ceva schimbări. pe departe ceva spectaculos. am luat circa 3-4 kg in greutate. cei care nu m au văzut de mult sunt oarecum "Uimiți". personal cred ca nu m-am schimbat foarte mult având in vedere ca fac de mult timp. la rece scad foarte foarte mult, la cald, adevarul e ca e binișor. In fine. de câteva luni ridic aceleași greutăți, câteodată mai puțin. "cheful" ăla de sala a scăzut. nu prea mai merg cu plăcere, probabil pentru ca nu mai observ rezultate. am crescut mai mult pe maini si pe spate, picioarele pieptul sunt aproape ca la început. ma chinui foarte foarte mult si părerea mea e ca nu prea merita efortul. simt Ca fac degeaba. Ies de la școala foarte obosit la 7:30, si trebuie sa merg la sala unde e destul de departe. SINCER m as duce cu plăcere Daca as vedea rezultate. însă.
Iau proteine, întrebarea mea e merita sa continui, sa fac un sacrificiu? Sunt genul de persoana piele si os, Daca ma las de sala o sa arat oribil, însă nu mai cresc pur si simplu. Aveți ceva sfaturi sau cauze. poate o creatina m ar ajuta? Aștept răspunsul vostru m ar ajuta happy o zi buna!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu esti acolo in avatar man?

| RobertEASY explică (pentru RAY):

Da frate. acum ceva vreme, in forma cea mai buna, la cald. La rece e foarte mare diferența.

| RAY a răspuns (pentru RobertEASY):

Arati bine man, daca vrei sa slabesti baga sprinturi si o dieta cu mai putine calorii

| RobertEASY explică (pentru RAY):

Cum sa vreau sa slăbesc Daca eu am 58 de kg la 1, 75. arat oribil de slab

| RAY a răspuns (pentru RobertEASY):

Recomand o dieta bogata in grasimi multe gen slanina, sunca, carne, chiar ca esti slab

| Cosmin86 a răspuns:

Incearca un oxid nitric ( recomand NO Explode de la BSN ).

Daca vrei motivatie, ce m-a ajutat pe mine, participa la un concurs.

Cand te antrenezi pentru un concurs, ai alta motivatie, ca te antrenezi pentru ceva concret.

| anonimg a răspuns:

A trecut mult timp de la această întrebare. În mod normal, că îți place sau nu, trebuiesc lucrate și celelalte părți al corpului pentru ca devină o simetrie.

| WaterDrop a răspuns:

Ce te poate ajuta: Multivitamine + Omega 3 + Creatina cu dextroza + Beta-Alanina + Ceai verde.

Mananca mai multe proteine in loc sa le iei sub forma de pastile.
Mareste greutatile, cum vrei sa creasca altfel? Adauga treptat cate 0.5 kg - 1 kg la fiecare saptamana.Modifica exercitiile ca sa nu te plafonezi facand acelasi lucru.Sunt o multime de variatii din care poti alege. Evita cardio, daca cumva faceai asa ceva.

| DovleacTurbat a răspuns:

Dragostea cu sila se numeste viol. Daca simti ca nu mai ai chef, te-ai scarbit, plictisit atunci opreste-te si accepta-te asa cum esti. Sti, uneori e mai bine sa stim cand sa ne oprim. Sa te duci la antrenamente si sa le executi cu sila devine obositor psihic cees ce nu e bine caci te poti imbolnavi. Daca tu esti cel din poza esti chiar slabut (deci nu esti nici pe-aproape de dezvoltarea maxima a organismului tau ca spui ca stagnezi). Unul din motivele stagnarii tale (teoretic) poate fi chiar sila asta de antrenamente, repet ce am spus prima data "dragoste cu sila e viol". Un alt motiv mult mai bine intemeiat si mult mai aproape de realitate poate fi alimentatia. Ca sa cresti trebuie sa fii in surplus caloric, ai nevoie de un meniu bogat in macronutrienti, micronutrienti. Si daca iei suplimente ce? O spun de vreun an pe site-ul asta suplimentele nu inlocuiesc un plan alimentar, nu te transforma in hulk, sunt doar un mic plus. Motive sunt multe, gandire proasta, scarba de antrenamente, alimentatie, programa de antrenament, executia proasta, exercitiile nu tocmai cele mai bune pentru tine etc etc.

| Yon1470 a răspuns:

Tine-te de sala si nu renunta, daca ai ajuns pana aici.Nu o sa arati bine fara sa muncesti.O sa vezi rezultate dupa ceva ani, rezultate considerabile nu mici umflaturi. Tocmai pentru ca trebuie sa muncesti mult sunt multi care renunta repede.