| youmoron a întrebat:

Salutare, as vrea si eu opinia cuiva care se pricepe la cardio. Am probleme cu circulatia si in picioare nu circula foarte bine sangele la modul ca daca fac un efort mai mare se umfla venele si imi simt picioarele mai greoi, plus ca uneori ma si doare piciorul stang intr-o anumita zona din aceasta cauza. Vreau sa stiu daca alergatul ajuta la ameliorarea acestei probleme si ce altceva sa mai fac? Tin sa spun ca am avut un mod de viata mai static si am avut complexe cu picioarele, iar prin alergat vreau sa imi refac circulatia ca sa pot face genoflexiuni (sunt foarte ambitios si perseverent cand e vorba de sanatate, m-am apucat de alergat recent si a devenit un nou hobby)

Răspuns Câştigător
| Roxii12 a răspuns:

Pai alergatul ajuta la circulatia sangelui precum si ardeiul iute. Pentru circulatie mai poti face dus cald-rece. Adica te dai pe picioare cu apa rece( la rece ma refer rece) si dupa aceea cu apa calda (aproape fierbinte). Repeta de vreo 4-5 ori.Seara iti poti face o frectie energica.

| youmoron explică (pentru Roxii12):

Multumesc pentru raspuns. Am sa incerc si strategia asta, desi cred ca si efectul placebo m-ar ajuta. Aveam nevoie mai mult de incurajare de la cineva care se pricepe cat de cat in domeniu. Ca ba in unele zile mi se intampla, in altele nu, depinde si de alimentatie. M-am abonat la un regim activ si sunt sigur ca se va fixa problema cat de curand. Numai bine big grin

1 răspuns: