anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, ce parti ale corpului uman (in afară de organele genitale, sub centură) sunt cele mai sensibile in cazul unei lovituri directe (knockout)? Nu sunt un fan al JBB-ului si mai degraba a kickboxingului... va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Lauv a răspuns:

Sub bărbie, începutul maxilarului, în ceafă la despărțirea de coloană și cavitatea craniană (este un „blindspot" la care iei somn de la o lovitură mai puternică") și sfârșitul cavități toratice (între pătrățelele 3 și 4) cam astea sunt loviturile legale, există și la mărul lui adam dar este ilegală și poți face închisoare pentru o lovitură ca acea deoarece este fatală și total interzisă, exact ca și capul în gură.
Protejează punctele sensibile cu orice preț deoarece chiar dacă nu iei somn, puterea următoarei lovituri venite de la tine scade cu aproximativ 30% și asta contează foarte mult iar rezistența următoarei lovituri pe care o poți încasa scade cu aproximativ 40% și asta ar duce la somn sau probleme medicale de durată.
Lasă fața că nu iei somn rapid de la lovituri la nas sau în maxilar, protejează punctele enumerate de mine și o să reziști cu 80% mai mult decât cei care nu știu acest pont.
P.S. spun din experiență, am luat 6 k.o. și am dat 14 după ce am învățat pontul acesta. succes.

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Ficatul, ma mir ca n-a mentionat nimeni organul asta.

| StrongHeart a răspuns:

Marul lui Adam, tâmpla, sub barbie.

| IoanWild a răspuns:

Ochii sunt cei mai sensibili.

| dororo a răspuns:

Barbie, ficat, incheietura maini, articulatiile