| Utsa_Ally_1994 a întrebat:

Salutare. Ce sfat imi dati si mie? As vrea sa mai dau si eu jos din greutate, nu sunt gras am 75 kg 1.80 22 ani, fac sport mereu si cand am timp vizitez si sala. Am luat si ceva proteine dar ma jeneaza un pic grasimea de pe abdomen si solduri nu scap de ele. Cum ancatul stau bine fructe, legume fierte sau la cuptor, ma feresc de prajeli. Nu zic ca mai scap si eu seara la o masa copioasa ca oricare altul dar mai rar. Evit sa mananc foarte mult, as da comanda de vreo centura de slabit ce spuneti sunt bune? Ceva ceaiuri ...va rog sa-mi dati cateva sfaturi cei care ati scapat de grasimea nesuferita, nu am numai grasime dar cateodata ma simt umflat de parca as busi pe tot corpul. Am grasimea cat foaia de ceapa iar pe abdomen nu stiu de ce am mai mult....Astept sfaturile voastre TOTI PENTRU UNU!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca grasimea se depune pe abdomen ca sa protejeze organele vitale de asta, suntem vanatori grasime aia ne apara de muscaturi, infecti etc ce facea un vanator? maraton prin jungla? un vanator facea sprinturi de asta le recomand
30 de secunde un sprint in directie dreapta, 30 de secunde pauza si iar tot asa de 4 ori de 4 ori pe saptamana, nu avem nevoie de mai multe proteine ca vad ca se tot promoveaza proteinele, s-a dovedit ca avem destule proteine plus ca se pierd greu eu recomand o dieta medium protein ca tine de foame atat nu ca slabeste, daca manci 1 kg de carne se va depune pe tine plus ca carnea e grea de metabolizat de catre ficat, asa ca eu spun sa ai o dieta low carb, low fat, medium proteine, de grasimea aia scapi prin sprinturi, foarte important e culturismul pentru ca creste masa musculara creste metabolismul arzi mai mult si daca stai pe loc

| SSJGohan3 a răspuns:

Daca chiar vrei sa arzi grasimea, va trebui sa renunti la glucide (zaharuri din mancare) asta ar fi primul pas pentru o slabire rapida e ok ca iei proteine dar vezi ce proteine iei..sa aiba concentratie mare de proteina si mica de carbo, tu ai nevoie de alimente bogate in proteine si lipide si sarace in carbo...iar ca antrenament e ok antrenamentul acela.dar te sfatuiesc sa incerci "insanity" e foarte bine facut iar daca iti dai silinta si faci tot programul (are 2 luni) vei scadea considerabil cantitatea de grasime...e unul dintre cele mai bune antrenamente pentru slabit si tonifierea musculara aici ai un link

https://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k


https://www.youtube.com/watch?v=B0D5jSB0XzI


ai acolo 2 link-uri sa intelegi la ce se refera si rezultatele care ti le arata is foarte aproape de realitate si poti mai mult daca tii dieta cum am zis(desi e greu, renunti la paine, bere, dulciuri, sucuri, etc foarte multe, nu neaparat sa renunti dar sa le reduci)

| RAY a răspuns (pentru SSJGohan3):

Insanity e un program foarte greu de facut pentru un incepator si va pierde si masa musculara ca e normal asa ceva

| SSJGohan3 a răspuns (pentru RAY):

Pai nu e incepator a spus ca face sport mereu, eu i-am spus cum sa isi atinga scopul cat mai rapid...renunta la carbo, ia destula proteina pentru muschi...astfel transforma lipidele din organism in glucide pentru a avea energia necesara efortului si el ar slabi.
Acum facand o paranteza am incercat acest stil care il recomand m-ai sus si am reusit in 2 luni sa slabesc 10kg, pastrandu-mi masa musculara in proportie de 95%, ajungand la nivelul care il doream (sa pot face human flag) (asta la nivel de forta) si sa se vada patratelele (inainte nu se vedeau deloc dar se simteau prin atingere).

Ideea urata e ca programul asta necesita o dedicatie mare...e greu de facut dar e cel mai rapid primele 2 saptamani sunt grele dupa care incepe sa se vada progresul(muschii se vad mult mai bine iar rezistenta fizica creste enorm, realizezi asta dupa ce scapi de febra musculara)

| RAY a răspuns (pentru SSJGohan3):

Nu chiar, nu s-a observat ca ursi polari fac asta deci consuma foarte multe grasimi

| SSJGohan3 a răspuns (pentru RAY):

Pai aici vorbim de altceva atunci, ursul polar are nevoie sa supravietuiasca perioade indelungate fara a manca si are gena de hibernare(ma refer la partea de incetinire a proceselor corpului ) destul de activa pentru a putea supravietui mediului din care provin(ciudat ca si oamenii au aceasta gena de hibernare dar e inactiva) si daca vorbim de studiu sunt curios cat de eficient e cel care te pune pe "survival mode"(nu am avut timp si nevoia de a-l testa pana acum) Acesta presupune infometarea voita (absolut 0 calori ) deci doar apa este permisa pentru perioade de peste 16 ore. Sa fiu mai explicit luand 2 zile ai 48 ore nu mananci 40 ore nimic(este usor gen post negru) iar pe urma in cele 8 ore iti iei cantitatea de calorii necesara pe cele 2 zile(adica nu mananci mai putin ci doar intr-o perioada mai scurta de timp) din ce am citit si din review-urile personelor care l-au testat este foarte pozitiv (rezultatele sunt foarte bune) adica slabesti (doar grasime) iar masa musculara este foarte putin afectata. Nu se stie daca are eventuale riscuri pe termen lung aceasta ar fi marea problema si tot din review-uri prima saptamana de acomodare este foarte grea.ei sfatuiesc sa folosesti 16 ore in care nu mananci si 8 in care sa mananci (asta pentru inceput sa iti fie mai usor). Daca stau sa ma gandesc, nu este foarte greu mananci in cele 8 ore cand vi de la servici pana seara.iar pe urma noaptea dormi 8 ore si esti la scoala/servici celelalte 8. Problema e ca orice aliment si cu 1-2 calori strica sistemul...corpul nu intra in acel "survivor mode"

| RAY a răspuns (pentru SSJGohan3):

Ai dreptate asta e o brosca care zici ca e moarta dar e in hibernare