| AlexXking a întrebat:

De ceva timp ma tot framanta o intrebare: mai pot juca fotbal undeva? Am 15 ani, 1, 90 inaltime, 66 kg, fac sport zilic si fotbal joc de cand eram mic, dar nu am ajuns niciodata la stadiul ala in care sa ma pot inscrie la vreo echipa pentru ca parintii mei considera ca as lăsa scoala deoparte daca as face acest lucru. Acum intrebarea e, mai am sanse la varsta mea sa ma inscriu la vreo echipa sau academie? Eu cred ca am abilitatile necesare si chiar daca nu e asa, macar sa primesc o parere sau sfaturi de la un antrenor in masura sa spuna acest lucru.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu incerci sa te inscrii direct? Sau macar da-le un telefon si intreaba-i.

1 răspuns:
| cristi202 a răspuns:

Cu parinti care nu vor, ori ai sanse, si incepi un razboi in familie, ori ai sanse prea mici. Depinde de cit te "maninca" fotbalul. Esti cu adevarat pasionat? Vei trece peste orice, nu iti va pasa de ce.zic parintii, sau altii, ci vei face orice sa joci. De nu esti pasionat suficient, iti va fi greu sa incepi, mai ales ca ai deja o piedica, parintii, si totul se va reduce la un vis frumos.
Trebuie sa te gindesti bine cit de mult iti doresti.sa joci. Si apoi sa cauti oportunitati, fie o echipa in care sa te evidentiezi, fie un antrenor care sa iti poata spune nivelul la care joci.