| DDCC a întrebat:

Salutare!
Din cauza unor probleme personale am zis că vreau să încerc ceva nou și chiar să fac o prostie și m-am băgat în pariuri sportive. Eu nu le am cu fotbalul și nici nu-mi face chiar tocmai plăcere să aflu tot ce mișcă în sport, de aceea m-am folosit mult timp de ponturile de pe YouTube ale lui Doru Crăciun și Dan Bâra. Am pierdut destul de mult, apoi am continuat să joc doar din dorința de a recupera.
Și vreau să vorbesc și cu voi: în clipuri cu ponturi mai vedem din când în când unele bilete cu castiguri enorme (nu 1000-2000 lei ci câțiva zeci de mii de lei). M-am tot gândit întruna și am ajuns de părere că nu pot prinde un bilet cu foarte multe chiar niciodată selecții. Cei ce câștigă enorm dintr-un bilet câștigă probabil doar o singură dată și sunt rare ocaziile precum castigurile la loterie.
Singura persoană de care am auzit că a câștigat destul de mult a fost un coleg de facultate, care juca zeci sau sute de milioane (vechi) pe un singur meci.
Am ajuns la concluzia că dacă doresc să recuperez vreodată ceva din pierderi, singura soluție ar fi să aleg din toate meciurile dintr-o zi pe unul singur, să încerc să îl analizez cu informații de pe net cât pot eu de mult, să fie o cotă de minim 2 sau în apropiere de 2 și pe el să pun câteva zeci de lei, apoi să pun tot jumate din câștig pe următoarea cotă de 2.
Nu postez întrebarea doar ca să vă întreb dacă strategia cu un singur meci este ok, ci să vă întreb dacă ați avut experiențe cu pariuri sportive.
Gândindu-mă la imposibilitatea de a avea un câștig mare dintr-un bilet de pariuri cu multe meciuri mi-am amintit de proverbul "La pomul lăudat să nu te duci cu sacul" (proverb de care nu mi-am adus aminte în toate aceste luni de când am pariat).
Deci strategia cu un singur meci mi se pare singura mai ok. Vreau doar să recuperez cât pierdut, doar pentru asta mă tot lupt.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil nu ai pierdut destul de mult in viata, daca continui sa faci aceeasi prostie la nesfarsit, in loc sa te opresti, cum ar face orice om normal la cap.
Sansele sa castigi la pariuri sau la jocurile de nrooc este de 0. 00001%
Strategia cu un sigur joc este la fel de proasta ca cea cu multiple jocuri, pentru ca risti sa pierzi in exact aceeasi masura cand ai paria pe mai multi.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai probleme personale, iti iei ceva de munca, nu cheltui si ultimii bani pe care ii ai, pe jocuri de noroc.

| ywar a răspuns:

1. Joaca cat iti permiti sa pierzi.
2. Nu juca la recuperare.
3. Fa in asa fel incat daca ai pierdut la rand cateva bilete sa te opresti.
4. Joaca cote mai mici, fa-ti o strategie.

Nu poti castiga la infinit la pariuri si poti pierde cu succes pe o cota de 1, 20 incercand un easy money. Stai cuminte! Ocupa-ti timpul cu ceva mai constructiv.
Gandeste-te, gandeste-te, gandeste-te!

| romeo78 a răspuns:

Problema este că pariurile, indiferent de natura lor sunt o mare înșelăciune. Nu joc și nu am jucat. Sunt pariuri sportive diverse, încercați și alte sporturi, nu doar fotbal, căci au fost destule cazuri în care s-a dovedit a fi blaturi ale sportivilor, cluburilor, în cazul meciurilor dintre cluburile din liga europeană.
Iar, referitor la un câștig mare, trebuie să jucați ani de zile, dar mai ales, să învățați singur echipele de fotbal, nu din ce scriu alții despre ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau eu niste meciuri
Analizeazale si daca consideri le joci daca nu, nu. mai mult de 4-5 lei te sfatuiesc sa nu joci si daca pierzi sa nu ma injuriwinking
Meciurile se joaca sambata
Aston vila - liverpool 2 solist
Mancher city- southampton 1 solist
Frankfurt- bayern 2 solist
Cfr cluj -academica clinceni 1 solist ( sau castiga ambele reprize cfr )
Levante -barcelona 2 solist
Real madrid - betis 1 solist
Mattersburg-salzburg peste 2.5 goluri total goluri sau 2 solist
Dinamo zagreb - zapresic 1 solist
Slavia praga - ostrava 1 solist
Slovan bratislava-senica 1 solist
Astea le voi juca si eu
Meciurile frankfurt vs bayern e putin riscant si aston vila cu liverpool

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aceste meciuri sunt personal pentru tine cine le joaca, joaca pe propria raspundere. meciurile nu sunt sigure da si eu le voi juca cu 3-4 lei mai mult nu merita jucat la asa ceva.

| DDCC explică (pentru anonim_4396):

Frankfurt- bayern, Levante -barcelona, Real madrid - betis te-au scos din bilet. Chiar dacă aș fi jucat și x alături de fiecare pronostic mă scotea frankurt, dacă aș fi jucat p.15g mă scotea barcelona (fiindcă prindeam real madrid cu 1X).

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ShadowLoleris a răspuns:

Cu părere de rău, îți zic că ai devenit obsedat de pariuri!