| anonimatasexy6 a întrebat:

Eu am fundul mai mare. Ca sa zic asa, cu grasime ceea ce il face sa para foarte mare. Eu vreau sa il am mic, daca execut exercitii pentru fese rotunde și bombate, voi avea fundul și mai mare? Sau il voi avea mic dar ridicat? Va rog un sfat! Cei care au chef de cearta sau mișto pot plecalaughing. Ofer funda!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana si slabeste si va scade fundul.
Daca slabesti serios si faci exercitii fizice pentru poponet, atunci vei avea un poponet mic si tonifiat.

| Catrice a răspuns:

Și altele care își fac operații să și-l mărească...ce nedreapta e viața...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai manca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funda?

| Cksihja a răspuns:

Nu se mărește doar se stabilizează, grăsimea se depune în zonele nefolosite dacă folosești mușchii din zona respectivă nu are cum să se depună grăsime, la unele femei e normal. Antrenamentul va ajuta la tonifierea zonei și la reducerea celulitei, deci dacă ai fundul fin nu ai neapărat o problemă.

| Alinailies a răspuns:

Mie imi cam lipseste si ce am mai tras la sala pentru fund, nu a vrut sa creasca neam.
Si altii se plang!
Lasand gluma la o parte, cred ca trebuie sa slabesti cateva kilograme si o sa scada si fundul.
Depinde si ce conformatie ai dar tind sa cred ca o scadere in greutate va ajuta.

| piSsuletZ a răspuns:

Incearca sa faci squaturi, de exemplu macar cate 50-100 pe zi.Asa il vei face sa devina mai ferm si mai rotund si grasimea se va transforma in muschi. Si e normal ca ar trebui sa fii atenta si la dieta, nu zic sa faci cine stie ce dieta stricta dar sa renunti la paine si la dulciuri ar fi un inceput bun.Multa bafta!

| AnastasiaK a răspuns (pentru piSsuletZ):

Draga mea frustrată, evaluarea pe care ti-am dat-o aici cu nefolositor si amuzant a fost strict pentru ca debitezi prostii:

1. Grasimea NU se transforma in muschi. Un țesut nu se transformă în altul. Poate nu mai dormi la orele de anatomie pe viitor. Asta era partea la care am râs...grav.

2. 50-100 de repetări pentru ORICE exercițiu înseamnă antrenament pentru REZISTENȚĂ MUSCULARĂ, adica dezvoltarea unor fibre musculare care NU au absolut NICIO legătură cu aspectul.

3. Dieta înseamnă cam 80% în orice, fie că e vorba de slăbire, fie că e vorba de dezvoltare musculară, iar a scăpa de dulciuri și de pâine nu înseamnă nimic. Ambele se pot înlocui cu alimente mai nesănătoase sau mai dense coric, deci a le scoate nu înseamnă neapărat ceva bun. Contează totalul de calorii și de macronutrienți, atât.


Deci dacă urmează sfatul tău, nu se va întâmpla nimic. În concluzie, răspunsul este NEFOLOSITOR. Așa că data viitoare în loc să fii frustrată să-mi iei la rând răsupunsurile ca să dai înapoi vot nefolositor și amuzant, îți sugerez să-ți analizezi prostiile spuse să vezi ce ai greșit. Nu că m-ar deranja voturile tale...sau voturile de aici în general, poți sa iei toate răspunsurile să le votezi cum te duce pe tine capul, dar ce mă deranjează ENORM e prostia.