| BuLaNNNeL a întrebat:

Salutare, folosesc creatina de la dymatize de o luna si o saptamana.Pana acum o luam dimineata pe stomacul gol, avand antrenamentul la ora 19. De vreo saptamana nu ma mai simt nici energic si antrenamentele sunt putin `mai trase de par ` laughing, asa ca am zis sa incerc sa iau creatina cu 30 de minute inainte de antrenament deci la ora 18:30, masa inainte de antrenament fiind la ora 18 si ma intrebam daca este ok sa mananc si dupa sa iau creatina?, iar partea cu bautul apei, cand o luam dimineata si pana ma puneam la culcare consumam si 3l de apa, dar daca de acum o iau la ora 18:30 si pana ma pun eu la culcare la ora 22:30. consum maxim 1, 5l de apa.Conteaza apa care o bei dupa ce iei creatina sau apa consumata in decursul zilei? Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Nu conteaza cand iei creatina si cata apa bei pe zi ti-am mai spuswinking

3 răspunsuri:
| BuLaNNNeL explică:

Creatina o iau cu suc natural de fructe.Intrebarile mele erau: 1. Daca e ok sa iau creatina dupa ce mananc respectiv ora 18 masa, 18:30 beau creatina. Si 2. Conteaza apa care o consumi dupa ce bei creatina sau cantitatea de apa bauta pe intreaga zi

| JusTPauL a răspuns:

Eu n-am luat dar ma tenta sa iau creatina de la dymatize.
Din cate stiu se ia doar inainte de antrenament sau daca ai un servici in care bagi tare poti sa iei de dimineata, dar de obicei se ia cu putin inainte de antrenament dar nu cu apa cu ceva suc bogat in vitamine. Si apa sa consumi cel putin 1, 5l in timpul antrenamentului care ar trebui sa dureze cel putin o ora jumate.
Eu as zice sa iei doar o gustare inainte de antrenament, dupa antrenament bagi mancare.
Eu am luat super mass gainer de la dymatiz si dupa al 2 lea bidon a inceput sa se simta e fectul.
http://www.megaproteine.ro/......ner-2-7kg/
Luam ceva pastile de amanarea oboselii inainte de antrenament si dupa aproape o cupa care e in bidonu ala cu 350 ml apa.

| MrBinGO a răspuns:

1.Creatina isi face efectul pe parcursul zilei nu imediat dupa ce o iei.
2.Conteaza cea pe care o administrezi pe parcursul zilei.
Dupa cum am spus mai sus creatina nu isi face efectul dupa ce o administrezi.
Eu o iau dimineata de 3 luni si încă ține.Eu folosesc creatine monohidrata de la myprotein si chiar o recomand.
P.S. Daca administrezi creatina ch acid isi pierde efectul.