| Catalin_Vlascu_1975 a întrebat:

Imi puteti recomanda niste exercitii fizice pentru masa musculara(adica sa fie ceva fara greutati)? Si daca se poate si o alimentatie care sa-mi dezvolte musculatura(sa fie mancaruri normale, pe care le consumam zi de zi)

Răspuns Câştigător
| codry223 a răspuns:

Genoflexiuni,flotari abdomene...si in legatura cu alimentatia multe fructe si legume, dar ai putea sa intrebi si un nutritionistwinking

| Vladut650 a răspuns (pentru codry223):

Nu esti decat un copil mic care isi da si el cu parerea nu? Sunt ferm convins ca nu ai facut sport in viata ta.

Pentru cultura ta generala, nu ai cum sa iti dezvolti musculatura cu flotari, genuflexiuni, abdomene. Aceste exercitii sunt pentru imbecili.

In al doilea rand nu iti dezvolti musculatura cu multe fructe si legume. Pentru masa musculara ai nevoie de 5-6 mese pe zi, dar mese nu gustari.

In al treilea rand cuvantul "Genoflexiuni" nu exista.

Mai treci pe la scoala mai copil mic, fa minim 10 ani de sport, dar sport nu flotari abdomene si "genoflexiuni", iar dupa poti sa dai sfaturi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru codry223):

Muschi cu fructe si legume? Ce amuzant esti.

p.s. : ai uitat de tractiuni, muscle up, si alte exercitii importante.

5 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu exista

| Vladut650 a răspuns:

Cu genuflexiuni, flotari, abdomene nu faci masa musculara. Astea sunt prostii. Crezi ca daca vei asculta ce zice cordy223 si vei face flotari abdomene si genuflexiuni vei face cava? in primul rand el e un copil mic care isi da cu parerea.

In al doilea rand cuvantul Genoflexiuni nu exista.

In al treilea rand nu iti poti dezvolta musculatura cu multe fructe si legume happy. Sa iti dezvolti musculatura ai nevoie de 5-6 mese pe zi.

| SergiuBECIA a răspuns:

Alimentati trebuie sa fie bogata in proteine, carbohidrati de toate dar iti recomand sa mananci carne, oua sunt ieftine si au proteine poti manca si drojdie are foarte multe proteine, carbohidrati se gasesc in paine BAFTA.