| serj35 a întrebat:

Salutare. Intrebarea este adresata celor cu minim 2-3 ani vechime in culturism-fitness, sau celor cu experienta in nutritie sportiva. As dori 2 recomandari de proteine:

1) De zer(whey), cu asimilare rapida, pe care sa le iau DUPA antrenament. As dori ceva de calitate, precum Dymatize 100% Elite Whey sau ON Gold Standard, dar sa fie MAI IEFTINE, ca astea doua sunt destul de scumpe. As dori ceva de aceeasi calitate, daca se poate, dar ceva mai ieftine. Presupun ca la Dymatize si Optimum Nutrition mai platesti si firma la greu, pe langa pretul produsului. Caut ceva care sa se amesteca calumea, sa contina si BCAA in compozitie, eventual si niste enzime ceva. Repet, NU caut Gainer, pentru ca sunt mezomorf-endomorf, deci caut strict concentrat proteic. De carbohidrati luati impreuna cu whey-ul, dupa antrenament, ma descurc eu.

2) De caseina, sau ceva proteine-blend, pentru mentinere stare anabolica pe timp de noapte. Caut, la fel ca zerul, ceva de calitate, dar pret acceptabil.

O alta intrebare: ati folosit BCAA pudra inainte de antrenament, ceva de genul Musclepharm 3:2:1 sau BSN BCAA DNA? Sunt eficiente sau sunt bani aruncati pe geam?

Multumesc anticipat.

1 răspuns:
| MenOfMayem a răspuns:

Salut, pentru raportul calitate/pret la ceea ce cauti este : Impact Whey Protein de la MyProtein. Il poti comanda de pe site-ul lor original myprotein.ro prin plata cu cardul sau de pe theshaker.ro sau alt site cunoscut din Romania (fara card).

Întrebări similare