| BuLaNNNeL a întrebat:

Salutare, pareri program antrenament la bara doar cu propria greutate pentru cresterea in Forta si Masa :
Luni-Piept, triceps ( flotari la paralele, 3-4 tipuri de flotari si Bodyweight Tricep Extension)
Marti-Biceps, spate ( tractiuni cu priza neutra, tractiuni cu priza apropiata si tractiuni cu priza larga)
Miercuri-pauza
Joi- Din nou Triceps-piept
Vineri- Biceps-spate
Sambata-Duminica = pauza.

Răspuns Câştigător
| immortalfaith a răspuns:

Forta - incearca sa agati greutate de tine cand faci la paralele si tractiuni - 4-6 repetari
Masa - 8-12 repetari, intai lucrezi spatele apoi bicepsul (spatele e grupa mare, cand tragi se activeaza si bicepsul ca grupa secundara)
Bagi tractiunile cu priza larga prima data pentru ca sunt cel mai greu de efectuat, intr o zi fa doar cu priza larga, in alta doar cu neutra si etc, la spate mai baga flotari inverse daca ai bara de tractiuni
Pune accent pe miscarea negativa, cand nu mai poti face tractiuni pui un scaun jos sa te ridici apoi te lasi usor in jos (5-10 secunde)
Pentru forta si masa incearca sa ti fortezi corpul la cat mai multe schimbari, nu face acelasi lucru mereu (incearca sa faci muscle-ups)
Genuflexiuni cu greutate, astea sunt ideale pentru forta
In antrenament baga si flotari in maini, sprijinit de un perete, dar si plank-uri
Nu uita de core, antreneaza si lombarii si abdomenul
Iar baza pentru masa si forta este mancarea, atata timp cat nu mananci nu se pune nimic pe tine

| BuLaNNNeL explică (pentru immortalfaith):

Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa iau un rucsac cu sticle sa fac laughing.Pot face 2 muscle-upuri ca la `carte` si 4 cu explozie, in legatura cu mancarea nu pot manca mult la o masa... asa ca cam din 3-4 ore mananc cate ceva + fructe. DIn toate grupele pieptul si spatele sunt cel mai bine dezvoltate, bratele le am foarte slabe si m-am gandit sa le antrenez de 2 ori de saptamana poate rezolv ceva la ele, ma gandeam si la un supliment imi poti recomanda ceva?

| immortalfaith a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Am luat multe suplimente, au un gust oribil
Daca vrei un gainer ( o sa pui si grasime ) incearca super mass gainer de la dymatize / milk&egg (portocale) sau whey gold standard (doar proteina)
E greu sa mananci prafuri d astea, sunt aiurea la gust si ti deranjeaza stomacul (cele mai bune atome vanilie ciocolata iar la milk and egg portocale - parca s mucenici)
Alearga mult (HIIT) si o sa ai pofta de mancare, te si definesti
Baga fulgi de ovaz, proteine si carbo dupa antrenament iar seara ceva cu absorbtie lenta (cred ca e bun milk & egg seara, nu i mai stiu compozitia/ sau baga branza seara)
Poti sa mi lasi fb tau si te mai ajut

| BuLaNNNeL explică (pentru immortalfaith):

Multumesc mult pentru timpul acordat, la partea cu fuga m-ai lovit sub centuralaughing De mic am fost prapadit, acum sunt cam dependent de cantar vreau sa ma ingras intr-una laughing. Ce alte `scheme` mai stii la bara, in afara de muscle-up, si care ar fi pasii pana ajung sa le execut corect?

3 răspunsuri: