| TrueRO a întrebat:

Salutare, sunt baiat si fac flotari zilnic 25-30, si san-ul e iesit asa in afara ca la barbati supraponderali, dar nu sunt gras..am 1,85 si 81 kg, am facut multe exercitii pentru piept, dar ma enerveaza ca inca sunt asa iesiti.Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Salut, s-ar putea sa ai ginecomastie. Du-te la medicul de familie, s-ar putea sa iti treaca cu niste antiestrogeni. In cel mai bun caz trece de la sine, in cel mai rau e nevoie de interventie chirurgicala.
Scrie ginecomastie pe google, dai la imagini si daca ai ceva de genul acela, du-te la medicul de familie. Nu e grav, nu iti face griji, problema este doar de ordin estetic.
Posibil nici sa nu ai, dar ca sa fii sigur, daca pieptul tau seamana cu cele din pozele de pe google, du-te la medic.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Care e scopul sa faci "zilnic", muschii se dezvolta in zilele de pauza. Pieptul se lucreaza 1 data pe saptamana, maxim de 2 ori.

Si nu cu niste amarate de flotari, unde lucrezi mereu cu aceeasi greutate, fa exercitii la sala, unde poti mari greutatea NU numarul de repetari.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Sanii sunt facuti din grasime in general (nu e numai grasime, dar e indeajuns)

de asemenea, poti sa ai o dereglare hormonala, pentru ca baietii pot sa aiba sani BINEMERCIC MARI daca vor, nici nu e mare chestie, doar un tratament hormonal, de asemenea in alte conditii (in nustiuce oras din sud-america tin minte ca am vazut o stire cum, ca adolescentilor le cresteau sani, din cauza ca era nustiuce in apa)

asa ca eu personal, in locul tau, m-as duce la doctor, doar ca sa nu ma trezesc ca imi cresc sanii, urmat de toate problemele care le poate avea un baiat din asta (nici nu vreau sa imi imaginez)

| aXy99 a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Sanii sunt facuti din grasime daca esti femeie laughing

| sksjsnnsns a răspuns:

Pe langa flotarile pe care spui ca le faci in fiecare zi, du-te la sala si lucreaza-ti pieptul, fa cardio si asa mai departe.

| RobiSW a răspuns:

Trebuie sa scazi din procentul de grasime corporala, practic sa slabesti pentru a scapa de acea grasime.