anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, TPU! Am bara de tractiuni si fac cam putine. 11-12. si un prieten ma sfatuit sa fac 30 minute cate repetari pot pana la epuizare zilnic. ca sa ard grasimea si asta e adevarat?
Am si citit ca muschii cresc in zilele de pauza. Deci m-am gandit la un program.
- Luni: Flotari in pumn pana la epuizare, Flotari cu mainile la nivelul umerilor pana la epuizare, Flotari cu mainile departate; Tractiuni cu priza apropriata pentru biceps, tractiuni tot cu priza apropriata doar ca cu palma invers, tractiuni cu priza larga pentru spate.
- Marti: Pauza
- Miercuri: Abdomene la bara (daca e vreau si eu niste videoclip-uri sa-mi fac un abdomen perfect)
- Joi: Pauza
- Vineri: Programul de luni si de miercuri + 30 min de alergat + abdomene
- Sambata: Pauza
- Duminica: Pauza

Asa prima saptamana, si dupa, a doua saptamana daca e mai bag 2-3 repetari.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi asta e aiurea sa asculti de orice geniu, culturismul arde putine grasimi cam ca daca ai merge pe jos, cardio e pentru ars grasimi, sprinturile asa bine grasimea abdominala 4 sprinturi pe saptamana de 4 minute fiecare, dieta low fat =grasimi, low carb =fara patiserie, dulciuri, cofetarie, paine, cartofi, high proteine =carne gratare, totul e sa fi in defcit caloric, 9 ore de somn pe zi, apa, daca poti du-te la sala

| CristiMC a răspuns:

Schimba vineri cu sambata. Repetarile multe sa dau pentru rezistenta. Definirea se face in bucatarie la fel ca si masa musculara.