| Drifterx500 a întrebat:

Am de gand sa iau Impact Whey Protein sau ceva de genu asta si vreau sa va intreb daca imi va afecta ceva in corp dupa un timp de folosire...
Ce imi recomandati sa iau pentru rezistenta maxima la oase cand fac sala, adica vreau sa-mi maresc puterea de ridicare cat mai mult posibil?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Whey-ul este o proteina, exact cum mănânci 100 de grame carne/oua/lactate, exact așa conține si whey-ul ăla proteina suplimentara. Nu are cu ce sa te afecteze.
Probabil sunt câteva suplimente care ar ajuta rezistenta articulara/osoasa, dar nu vad ce rost are sa le iei câtă vreme ești tânãr, nu o sa se simtă rezultate considerabile. Tu de ce ai nevoie este sa te asiguri că ai o alimentație cat mai sănătoasă(ce nu poți să iei din alimente iei din suplimente) și ai grija de articulațiile tale.
Daca as fi in locul tau as investi în echipamente care mă ajută să cresc rezistenta articulara și îmi mențin sănătoase articulatiile prin diferite exerciții de încălzire / Adaptare
Să-ți mărești "puterea de ridica" indiferent la ce te referi tu prin asta. cat mai mult posibil trebuie sa o exersezi și să o PERFECTIONEZI, iar în timp corpul se adaptează la stimulul care îl aplici.

| Drifterx500 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns, iar prin ''puterea de a ridica'' ma refeream la gantere, haltere etc., am uitat sa specific asta.

1 răspuns: