| andreibest97 a întrebat:

Fac sala de 4 luni (am facut 2 luni am facut o pauza de 1 luna si m-am reapucat ).Am 1.72 si 84kg si vreau sa slabesc dar in acelasi timp sa pun si masa musculara.Sunt dispus sa iau proteine sau orice altceva care sa isi faca treaba.Pot investi 100lei maxim pe luna.Nu vreau sa slabesc repede dar, sa se vada oricum... o dieta nu prea pot tine din 2 motive :
1. sunt multe tentatii in jur
2. deokamdata nu am bani sa imi iau propriile alimente...mananc ce are mama prin frigider.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. ce as putea face.Sunt la inceput si cu sala si chiar as vrea sa mai reduc din kilograme.Va rog nu dati raspunsuri ca "lasa-te de shaorma si de pepsi" ca am facut asta dejawinking. Va rog dati-mi add si la id-ul : andreiutu26 cine se pricepe plzz. Ms!

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Este imposibil! Nu ai cum sa le faci pe amandoua! Ori faci perioada de definire(cand elemini stratul adipos obtinut in perioada de masa pastrand musculara) ori masa (cand incerci sa castigi cat mai multa masa musculara).Le faci pe rand, nu pe amandoua deodata deoarece nu vei avea rezultate! Eu ti-as recomanda acum sa faci definire.Suplimente pe care ai putea sa le cumperi si care dau cel mai repede rezultat cand vrei sa slabesti sunt l-carnitina cu aminoacizi.Cumperi si l-carnitina si aminoacizi.Vei reduce stratul adipos din organism.Este cea mai buna combinatie! Cu 100 lei? Sincer nu prea ai ce face cu 100 de lei! Cumpara doar l-carnitina daca nu dispui de mai multi bani.Este in jur de 60-100 lei l-carnitina mai de calitate! Baga la sfarsitul fiecarui antrenament si cate 20 min de cardio.Cardio ajuta mult la diminuarea stratului adipos.

| andreibest97 explică (pentru cristi1505):

Mersi pentru raspuns... da-mi add te rog frumos la id : andreiutu26 sa ma ajuti cu mai multe detalii happy cand poti tu si vorbim happy

5 răspunsuri:
| BracKMyhay95 a răspuns:

Alege o aptiune:
1- Slabit
2-Masa muculara
Nu poti slabi si ingrasa in acelasi timp.

| andreibest97 explică (pentru BracKMyhay95):

Vreau sa ma tin de amandoua. si nussh ce sa fac. :-s

| andreibest97 explică (pentru BracKMyhay95):

Pai. nu pot alege ceva. foarte greu.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru andreibest97):

Pai daca nu poti alege, va trebui sa renunti la amundoua.